Povezane vesti

Veliki uspeh Jovančevića, uzeo bronzu na Evropskom prvenstvu sa nacionalnim rekordom! (foto)

Veliki uspeh Jovančevića, uzeo bronzu na Evropskom prvenstvu sa nacionalnim rekordom! (foto)

Telegraf 03.03.2019
Uspeh karijere srpskog daljaša. Srpski skakač udalj Strahinja Jovančević osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Glazgovu u skoku udalj sa rezultatom 8.03 metara - što je novi nacionalni rekord! Strahinja je najduži skok zabeležio u… »
Jovančević državnim rekordom do bronze na dvoranskom EP u Glazgovu

Jovančević državnim rekordom do bronze na dvoranskom EP u Glazgovu

IndeksOnline 03.03.2019
BEOGRAD – Srpski atletičar Strahinja Jovančević osvojio je danas bronzanu medalju u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu, novim ličnim i državnim rekordom od osam metara i tri centimetra. Jovančević je 8,03 skočio u petoj… »
Jovančeviću bronza na EP i nacionalni rekord

Jovančeviću bronza na EP i nacionalni rekord

Studio B 03.03.2019
Reprezentativac Srbije u atletici Strahinja Jovančević osvojio je bronzanu medalju na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Glazgovu, uz nacionalni rekord u skoku u dalj. foto Tanjug (AP Photo/Alastair Grant) On je rezultat od 8,03 metara ostvario u petoj… »
Jovančević emotivno doživeo evropsku bronzu: Godinama sam verovao u sebe, moje vreme tek dolazi!

Jovančević emotivno doživeo evropsku bronzu: Godinama sam verovao u sebe, moje vreme tek dolazi!

Telegraf 03.03.2019
Emocije su kuljale posle medalje. Srpski atletičar, Strahinja Jovančević, ostvario je neverovatan uspeh na dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu. On je osvojio bronzanu medalju i postavio novi nacionalni rekord u skoku udalj koji sad iznosi 8.03… »

Vesti dana »