Povezane vesti
Netanjahu: Rusija i Izrael imaju isti cilj u Siriji
N1 Info 03.03.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da Rusija i Izrael imaju isti cilj u Siriji - povlačenje svih stranih vojnika iz te ratom zahvaćene zemlje. Govoreći na sednici vlade o svom prošlonedeljnom sastanku s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom… »
Netanjahu: Rusija i Izrael imaju zajednički cilj
Vesti online 03.03.2019
Izrael i Rusija radiće zajedno na obezbeđivanju izlaska stranih snaga iz Sirije, saopštio je po povratku iz Moskve premijer Izraela Benjamin Netanjahu, navodi Tanjug. - Predsednik Putin i ja smo se složili o zajedničkom cilju - izlasku stranih snaga iz… »
Netanijahu tvrdi: Dogovorio sam se sa Putinom oko Sirije, Moskva ćuti!
Pravda 03.03.2019
Izrael i Rusija radiće zajedno na obezbeđivanju izlaska stranih snaga iz Sirije, saopštio je po povratku iz Moskve premijer Izraela Benjamin Netanijahu. - Predsednik Putin i ja smo se složili o zajedničkom cilju - izlasku stranih snaga iz Sirije, koje su… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 60 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 32 minutajoš 38 povezanih

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog da je proneverio 3,5 miliona dinara
RTV pre 7 minutajoš 22 povezane

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 37 minutajoš 19 povezanih