Povezane vesti
Poslednje pojavljivanje Divne Karleuše u javnosti (video)
Telegraf 03.03.2019
Divna je gledala novogodišnji nastup njene ćerke u jednom beogradskom hotelu. Divna Karleuša preminula je 3. marta u 61. godini života, nakon borbe sa opakom bolešću. Bivša radio voditeljka bila je veliki borac, a na svoju ćerku Jelenu je bila… »
"Nisam stigao da ti kažem sve što sam hteo..." Jelenin kum Darko Kostić slomljen zbog Divnine smrti (foto)
Telegraf 03.03.2019
Dizajner je neutešan nakon saznanja da je Divna preminula. Darko Kostić, modni dizajner i venčani kum Jelene Karleuše oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom nakon vesti da je preminula Divna Karleuša. - Bila si mi kao druga majka, nisam… »
"Srela sam te i odmah zavolela..." Ana Bekuta je Divnu upoznala pre 33 godine, a sada se od nje oprostila emotivnom porukom…
Telegraf 03.03.2019
- Ti lepa, uvek nasmejana, blagonaklona, sa prelepom bojom glasa i pametnim pitanjima. Uvek sam se iznova radovala tvojoj emisiji i novom razgovoru - poručila je Ana. Bivša radijska voditeljka Divna Karleuša izgubila je bitku sa opakom bolešću. Ona… »
Poruka Divne Karleuše 24 sata pred smrt: Objavila je Jelenin snimak, a onda joj je ćerka odgovorila sa 4 jake reči (foto)…
Telegraf 03.03.2019
Divna je kao komentar napisala "Moja lepotica", dok joj je Jelena u komentaru ostavila četiri reči - "Ti si moj anđeo" Divna Karleuša preminula je u nedelju, 3. marta, posle podneva, u domu u Beogradu. Divna je bitku sa opakom bolesti izgubila u 61… »
Vesti dana »
Otkriveno čime se bavio terorista iz Nemačke Objavljeni detalji o uhapšenom muškarcu, nadležni potvrdili: "Imao je boravišnu vizu, delovao je sam" (foto, video)
Kurir pre 5 satijoš 7 povezanih
Partizan izgubio u Istanbulu i pored solidne partije, Efes naneo drugi vezani poraz crno-belima
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučić o tragediji u Hrvatskoj i Nemačkoj: "Saučešće porodicama stradalih i želje za brzi oporavak svima drugima"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana