Povezane vesti
Vulin: Ove godine 600 rezervista na obuci – ja sam se prijavio
Politika 04.03.2019
Poziv za vojnu obuku u rezervnom sastavu ove godine dobiće 600 muškaraca starijih od 30 godina koji nisu služili vojni rok, izjavio je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin i naveo da se i sam dobrovoljno prijavio. Vulin je rekao da država… »
Radić: Vulin prestario za vojnu obuku, kompromitovao ideju radi svog marketinga
N1 Info 04.03.2019
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je odluka ministra odbrane Aleksandra Vulina da se prijavi za dvonedeljnu vojnu obuku u potpunosti kompromitovala jednu korektnu ideju obučavanja ljudi koji nisu služili vojni rok. "Tu ideju je… »
Stručna javnost kritična prema odluci Vulina da se prijavi na vojnu obuku
Novi magazin 04.03.2019
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je odluka ministra odbrane Aleksandra Vulina da se prijavi za dvonedeljnu vojnu obuku u potpunosti kompromitovala jednu korektnu ideju obučavanja ljudi koji nisu služili vojni rok. "Tu ideju je… »
"Tetka iz Kanade pravi ispraćaj, pevaju Dačić i Ceca": Vojna obuka ministra odbrane omiljena tema društvenih mreža
Nedeljnik 04.03.2019
S obzirom da je od ranije poznato da Aleksandar Vulin nije bio u vojsci zbog problema sa dioptrijom, mnogi se pitaju šta se promenilo u radu komisija za procenu ko može u uniformu, a ko ne. Vest da će u Srbiji, makar u nešto drugačijem obliku, biti… »
VULIN: Poslato 600 poziva za obuku rezervnog sastava vojske
Moj Novi Sad 04.03.2019
Na obuku rezervnog sastava ove godine biće pozvano 600 ljudi koji nisu služili vojni rok ili su služili "civilno", kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin. On je dodao da se dobrovoljno prijavio za 15-dnevnu vojnu obuku. Aleksandar Vulin je gostujući… »
Ministar Aleksandar Vulin ide dobrovoljno na vojnu obuku
Sandžak haber 04.03.2019
Srbijanski ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da će iskoristio priliku da se dobrovoljno javi za vojnu obuku. Vulin je jedan od rijetkih ministara odbrane koji ranije nije služio vojsku. “Od sutra, kada prođem medicinske preglede, ja ću… »
Vulin: Dobrovoljno sam se prijavio za vojnu obuku
Danas 03.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kazao je danas da se dobrovoljno prijavio za 15-dnevnu vojnu obuku. Vulin je gostujući na RTS-u rekao da će biti „jedan od rezervista koji će proći obuku koja traje 15 dana kada prođe medicinske preglede“. „Ako… »
Vesti dana »

Poslanici danas nastavljaju sednicu raspravom u pojedinostima o zakonskim predlozima
Euronews pre 21 minutajoš 10 povezanih

Amerika i Ukrajina večeras sklapaju sporazum? Posle skandala u Beloj kući, Zelenski spreman da pruži ruku Trampu i večeras stavi svoj potpis
Blic pre 9 minutajoš 10 povezanih

Tramp se obratio Kongresu: Otkrio da mu je Zelenski poslao pismo, najavio nove carine, ponovio interesovanje za Grenland
Euronews pre 33 minutajoš 7 povezanih