Повезане вести

Вулин: Ове године 600 резервиста на обуци – ја сам се пријавио

Вулин: Ове године 600 резервиста на обуци – ја сам се пријавио

Политика 04.03.2019
Позив за војну обуку у резервном саставу ове године добиће 600 мушкараца старијих од 30 година који нису служили војни рок, изјавио је вечерас министар одбране Александар Вулин и навео да се и сам добровољно пријавио. Вулин је… »
Радић: Вулин престарио за војну обуку, компромитовао идеју ради свог маркетинга

Радић: Вулин престарио за војну обуку, компромитовао идеју ради свог маркетинга

Н1 Инфо 04.03.2019
Војни аналитичар Александар Радић изјавио је данас да је одлука министра одбране Александра Вулина да се пријави за двонедељну војну обуку у потпуности компромитовала једну коректну идеју обучавања људи који нису служили војни… »
Стручна јавност критична према одлуци Вулина да се пријави на војну обуку

Стручна јавност критична према одлуци Вулина да се пријави на војну обуку

Нови магазин 04.03.2019
Војни аналитичар Александар Радић изјавио је данас да је одлука министра одбране Александра Вулина да се пријави за двонедељну војну обуку у потпуности компромитовала једну коректну идеју обучавања људи који нису служили војни… »
"Тетка из Канаде прави испраћај, певају Дачић и Цеца": Војна обука министра одбране омиљена тема друштвених мрежа

"Тетка из Канаде прави испраћај, певају Дачић и Цеца": Војна обука министра одбране омиљена тема друштвених мрежа

Недељник 04.03.2019
С обзиром да је од раније познато да Александар Вулин није био у војсци због проблема са диоптријом, многи се питају шта се променило у раду комисија за процену ко може у униформу, а ко не. Вест да ће у Србији, макар у нешто… »
ВУЛИН: Послато 600 позива за обуку резервног састава војске

ВУЛИН: Послато 600 позива за обуку резервног састава војске

Мој Нови Сад 04.03.2019
На обуку резервног састава ове године биће позвано 600 људи који нису служили војни рок или су служили "цивилно", каже министар одбране Александар Вулин. Он је додао да се добровољно пријавио за 15-дневну војну обуку… »
Министар Александар Вулин иде добровољно на војну обуку

Министар Александар Вулин иде добровољно на војну обуку

Санџак хабер 04.03.2019
Србијански министар одбране Александар Вулин изјавио је да ће искористио прилику да се добровољно јави за војну обуку. Вулин је један од ријетких министара одбране који раније није служио војску. “Од сутра, када прођем… »
Вулин: Добровољно сам се пријавио за војну обуку

Вулин: Добровољно сам се пријавио за војну обуку

Данас 03.03.2019
Министар одбране Александар Вулин казао је данас да се добровољно пријавио за 15-дневну војну обуку. Вулин је гостујући на РТС-у рекао да ће бити „један од резервиста који ће проћи обуку која траје 15 дана када прође медицинске… »

Вести дана »