Povezane vesti
Divna Karleuša biće sahranjena u sredu na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu
Telegraf 04.03.2019
Majka Jelene Karleuše preminula je juče oko 12:30 časova u svom stanu, nakon duge borbe sa kancerom pluća. Divna Karleuša izgubila je bitku sa opakom bolešću i preminula juče 3. marta 2019. godine u 61. godini. Divna će biti sahranjena 6. marta… »
"Zvezde Granda" nastavljaju da se snimaju sutra, evo koja pevačica je u planu da zameni Karleušu u žiriju (foto)
Telegraf 04.03.2019
Jelena Karleuša neće biti u žiriju zbog smrti majke Divne Karleuše. Nove emisije " Zvezde Granda" nastavljaju da se snimaju sutra, 05. marta. U žiriju neće biti Jelene Karleuše, budući da joj je preminula majka Divna Karleuša. Prema nezvaničnim… »
Jelena zbog smrti majke Divne otkazala sve nastupe
Telegraf 04.03.2019
Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, preminula je nakon borbe sa opakom bolešću. Divna Karleuša preminula je u 61. godini nakon borbe sa opakom bolešću. Zbog smrti svoje majke Jelene Karleuša je otkazala sve svoje nastupe. Takođe, snimanje… »
Bile su u lošim odnosima, a sada je Kija javno izjavila saučešće Jeleni Karleuši (foto)
Telegraf 04.03.2019
Kija se oglasila povodom smrti Divne Karleuše. Divna Karleuša izgubila je bitku sa opakom bolešću i preminula juče 3. marta. Tim povodom oglasile su se mnoge poznate ličnosti i uputilo iskreno saučešće porodici, a među njima bila je i Kija… »
"Odmori se, draga moja..." Dragana Mirković se oglasila nakon vesti da je preminula Divna Karleuša (foto)
Telegraf 04.03.2019
- Moje iskreno saučešće dragoj Jeleni i celoj porodici - poručila je Dragana. Pevačica Dragana Mirković oglasila se povodom smrti Divne Karleuše, koja je preminula juče, 3. marta nakon što je izgubila bitku sa opakom bolešću. Dragana se… »
Komšije Divne Karleuše u šoku nakon saznanja da je bivša voditeljka preminula
Telegraf 04.03.2019
Komšije su o Divni imale samo reči hvale. Bivša radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je u nedelju, 3. marta 2019. godine, u 61. godini, a ova vest snažno je pogodila mnoge ljude koji su je voleli. Među njima je i Divnina komšinica Jagoda… »
Poslednje fotografije Divne Karleuše: Bila je nasmejana i vedra u zagrljaju najdražih, ali vidno smršala (foto)
Telegraf 04.03.2019
Najveću podršku tokom teške borbe Divni su pružale ćerka Jelena, ali i mlađa sestra Danijela. Majka Jelene Karleuše, bivša radio-voditeljka Divna Karleuša u nedelju, 3. marta, izgubila je bitku sa opakom bolešću, u 61. godini života. Najveću… »
"Jedva sam se oporavila posle Šabanove smrti, koji đavo više..." Vesna Zmijanac drhtavim glasom jedva progovorila o Divni…
Telegraf 04.03.2019
- Onako, baš sam razočarana i tužna, žao mi je i Jelene i Divne i prosto ne mogu da verujem kako život može da razapne toliko baš... rekla je Vesna za Telegraf. Divna Karleuša izgubila je bitku sa opakom bolešću i preminula juče 3. marta 2019… »
Marija Šerifović: Saučešće porodici Karleuša, ja ružne vesti više ne mogu
Blic 03.03.2019
Majka Jelene Karleruše, Divna Karleuša, preminula je danas nakon borbe sa teškom i opakom bolešću. Brojne ličnosti iz javnog života oglasile su se povodom tužne vesti, a među njima je i Marija Šerifović. Marija Šerifović je na svom Tviter… »
Vesti dana »

VIDEO Objavljeni tajni snimci novosadskih aktivista: Studenti se ograđuju
Ozon pre 1 satjoš 17 povezanih

Srbijavoz: Obustavljen međugradski železnički saobraćaj zbog dojave o eksplozivu
NIN pre 53 minutajoš 15 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 9 satijoš 7 povezanih