Повезане вести

Дивна Карлеуша биће сахрањена у среду на Новом Бежанијском гробљу у Београду

Дивна Карлеуша биће сахрањена у среду на Новом Бежанијском гробљу у Београду

Телеграф 04.03.2019
Мајка Јелене Карлеуше преминула је јуче око 12:30 часова у свом стану, након дуге борбе са канцером плућа. Дивна Карлеуша изгубила је битку са опаком болешћу и преминула јуче 3. марта 2019. године у 61. години. Дивна ће бити… »
"Звезде Гранда" настављају да се снимају сутра, ево која певачица је у плану да замени Карлеушу у жирију (фото)

"Звезде Гранда" настављају да се снимају сутра, ево која певачица је у плану да замени Карлеушу у жирију (фото)

Телеграф 04.03.2019
Јелена Карлеуша неће бити у жирију због смрти мајке Дивне Карлеуше. Нове емисије " Звезде Гранда" настављају да се снимају сутра, 05. марта. У жирију неће бити Јелене Карлеуше, будући да јој је преминула мајка Дивна Карлеуша… »
Јелена због смрти мајке Дивне отказала све наступе

Јелена због смрти мајке Дивне отказала све наступе

Телеграф 04.03.2019
Дивна Карлеуша, мајка Јелене Карлеуше, преминула је након борбе са опаком болешћу. Дивна Карлеуша преминула је у 61. години након борбе са опаком болешћу. Због смрти своје мајке Јелене Карлеуша је отказала све своје наступе… »
Биле су у лошим односима, а сада је Кија јавно изјавила саучешће Јелени Карлеуши (фото)

Биле су у лошим односима, а сада је Кија јавно изјавила саучешће Јелени Карлеуши (фото)

Телеграф 04.03.2019
Кија се огласила поводом смрти Дивне Карлеуше. Дивна Карлеуша изгубила је битку са опаком болешћу и преминула јуче 3. марта. Тим поводом огласиле су се многе познате личности и упутило искрено саучешће породици, а међу њима била… »
"Одмори се, драга моја..." Драгана Мирковић се огласила након вести да је преминула Дивна Карлеуша (фото)

"Одмори се, драга моја..." Драгана Мирковић се огласила након вести да је преминула Дивна Карлеуша (фото)

Телеграф 04.03.2019
- Моје искрено саучешће драгој Јелени и целој породици - поручила је Драгана. Певачица Драгана Мирковић огласила се поводом смрти Дивне Карлеуше, која је преминула јуче, 3. марта након што је изгубила битку са опаком болешћу… »
Комшије Дивне Карлеуше у шоку након сазнања да је бивша водитељка преминула

Комшије Дивне Карлеуше у шоку након сазнања да је бивша водитељка преминула

Телеграф 04.03.2019
Комшије су о Дивни имале само речи хвале. Бивша радијска водитељка Дивна Карлеуша преминула је у недељу, 3. марта 2019. године, у 61. години, а ова вест снажно је погодила многе људе који су је волели. Међу њима је и Дивнина… »
Последње фотографије Дивне Карлеуше: Била је насмејана и ведра у загрљају најдражих, али видно смршала (фото)

Последње фотографије Дивне Карлеуше: Била је насмејана и ведра у загрљају најдражих, али видно смршала (фото)

Телеграф 04.03.2019
Највећу подршку током тешке борбе Дивни су пружале ћерка Јелена, али и млађа сестра Данијела. Мајка Јелене Карлеуше, бивша радио-водитељка Дивна Карлеуша у недељу, 3. марта, изгубила је битку са опаком болешћу, у 61. години… »
"Једва сам се опоравила после Шабанове смрти, који ђаво више..." Весна Змијанац дрхтавим гласом једва проговорила о Дивни…

"Једва сам се опоравила после Шабанове смрти, који ђаво више..." Весна Змијанац дрхтавим гласом једва проговорила о Дивни…

Телеграф 04.03.2019
- Онако, баш сам разочарана и тужна, жао ми је и Јелене и Дивне и просто не могу да верујем како живот може да разапне толико баш... рекла је Весна за Телеграф. Дивна Карлеуша изгубила је битку са опаком болешћу и преминула јуче… »
Марија Шерифовић: Саучешће породици Карлеуша, ја ружне вести више не могу

Марија Шерифовић: Саучешће породици Карлеуша, ја ружне вести више не могу

Блиц 03.03.2019
Мајка Јелене Карлеруше, Дивна Карлеуша, преминула је данас након борбе са тешком и опаком болешћу. Бројне личности из јавног живота огласиле су се поводом тужне вести, а међу њима је и Марија Шерифовић. Марија Шерифовић је на… »

Вести дана »