Povezane vesti
Povredio sam kičmu, a našli su mi tumor: Prvi put posle nesreće progovorio Ivan Tasovac!
Kurir 04.03.2019
Sreća u nesreći - Da se 30. decembra nisam slomatao na košarci, postojala je realna šansa da tumor star više od decenije ne bi bio otkriven na vreme, što je moglo da ima katastrofalne posledice. Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije i bivši… »
"Dobro je što sam se slomatao na košarci"
Mondo 04.03.2019
Direktor Beogradske filharmonije o povredi kičme: "Da se nisam slomatao na košarci, postojala je šansa da tumor star više od decenije ne bi bio otkriven na vreme" Ivan Tasovac povređen je u krajem prošle godine kada je rekreativno igrao košarku. Direktor… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 20 povezanih
uživo SAD nastavlja udare i gomila snage na Bliskom istoku, Iran: Uključeni smo u rat punih razmera sa Vašingtonom
NIN pre 4 minutajoš 13 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 3 satajoš 15 povezanih
Oglasila se majka Stanije Dobrojević: Otkrila šta zamera ćerki, pa poručila jedno
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih