Povezane vesti
Marin: Zdjelaru nije potrebno da se "pali" (VIDEO)
Vesti online 04.03.2019
Zvezdin internacionalac Marko Marin replicirao je na izjave igrača Partizana Saše Zdjelara posle "večitog" derbija. - Iznenadila me odluka Zdjelara, ali to je njegova odluka i ima svoje razloge. Čude me i izjave pred utakmicu oko mog srpskog jezika, ne… »
Marin: Čude me i izjave pred utakmicu oko mog srpskog jezika, ne znam šta će mu laži
Sportski žurnal 04.03.2019
Marko Marin se osvrnuo na bivšeg saigrača iz Olimpijakosa Sašu Zdjelara. Da li vas je iznenadila reakcija bivšeg saigrača Saše Zdjelara? - Naravno! To je bila njegova odluka, ima svoje razloge. Čude me i izjave pred utakmicu oko mog srpskog jezika, ne… »
Vesti dana »
Novogodišnja Zvezda je ponovo evroligaška zverka, crveno-beli ubedljivi u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 3. januar: Osetno hladnije, kiša, susnežica i sneg
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Dve tragedije sprečene za dlaku: Muškarac skočio sa Pančevca, za njim krenula i žena
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Novi detalji užasa u Novom Pazaru: Otac udarao sina (21) motkom po glavi, mladić umro od teških povreda
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografisao se s porodicom na steni, talasi ga odneli! Užas u Dubrovniku: Telo državljanina BiH izvučeno iz mora
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana