Povezane vesti

"Sutra idem na preglede" Vulin se prijavio za služenje vojske: Ako mogu ja, mogu i drugi

"Sutra idem na preglede" Vulin se prijavio za služenje vojske: Ako mogu ja, mogu i drugi

Srbija danas 04.03.2019
Poziv za vojnu obuku u rezervnom sastavu ove godine dobiće 600 muškaraca starijih od 30 godina koji nisu služili vojni rok, izjavio je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin i naveo da se i sam dobrovoljno prijavio. Vulin je rekao da država… »
Stručnjaci: Odluka Vulina da se prijavi na vojnu obuku politički marketing

Stručnjaci: Odluka Vulina da se prijavi na vojnu obuku politički marketing

Radio 021 04.03.2019
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je danas da je odluka ministra odbrane Aleksandra Vulina da se prijavi za dvonedeljnu vojnu obuku u potpunosti kompromitovala jednu korektnu ideju obučavanja ljudi koji nisu služili vojni rok. "Tu ideju je… »
"U vojsku 6 meseci!" Lazanski detaljno o obuci rezervista! Srbija MORA da reši veliki problem! (video)

"U vojsku 6 meseci!" Lazanski detaljno o obuci rezervista! Srbija MORA da reši veliki problem! (video)

Srbija danas 04.03.2019
Počela je obuka za rezerviste Vojske Srbije, a ta vojna obaveza važiće za muškarce do 65 godina. Ova obuka je pre svega bitna zbog pružanja pomoći tokom elementarnih nepogoda, kaže novinar, pisac i vojno-politički komentator Miroslav Lazanski… »
Više nikada neće biti "oluje" - Ni na Kosovu ni u Bosni: Lazanski otkrio šta Srbija mora da učini (video)

Više nikada neće biti "oluje" - Ni na Kosovu ni u Bosni: Lazanski otkrio šta Srbija mora da učini (video)

Srbija danas 04.03.2019
Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski kaže da Srbija neće dozvoliti da se Oluja ponovi, i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić čini sve da do toga ne dođe. - Predsednik Vučić je rekao da nećemo da dozvolimo novu Oluju, niko neće… »

Vesti dana »