Повезане вести

Карлеуша није могла ни да наслути да ће је дочекати болна вест: Дивна је са ћерком причала само неколико минута пред смрт, а…

Карлеуша није могла ни да наслути да ће је дочекати болна вест: Дивна је са ћерком причала само неколико минута пред смрт, а…

Курир 04.03.2019
Јелена Карлеуша потресена је због смрти мајке Дивне Карлеуше, која је преминула 3. марта у свом стану. Певачица је непосредно пред Дивнину смрт обавила телефонски позив са мајком где су причале о свакодневици и биле изузетно… »
(ВИДЕО) Водитељка Парова у сузама саопштила учесницима да је Дивна преминула

(ВИДЕО) Водитељка Парова у сузама саопштила учесницима да је Дивна преминула

Свет & Скандал 04.03.2019
Вест да је преминула Дивна Карлеуша растужила је и учеснике ријалитија “Парови”, у којем је бивша радио водитељка својевремено учествовала. Ову тужну информацију такмичарима је саопштила водитељка Јелена Петковић, која је била… »
Јк је пре само 3 месеца причала о болести своје мајке: Дивна ми је ветар у леђа, знала је да ћу бити звезда, подржала ме и кад…

Јк је пре само 3 месеца причала о болести своје мајке: Дивна ми је ветар у леђа, знала је да ћу бити звезда, подржала ме и кад…

Курир 04.03.2019
Дивна Карлеуша је умрла у свом стану 3. марта, а певачица Јелена Карлеуша је пре само неколико месеци говорила о њеној болести. Тужна вест свима је тешко пала, а Јелена се није оглашавала у медијима. Пред 2019. годину, она је… »
Дара бубамара отказала пут у Милано: Много ме је потресла смрт Дивне Карлеуше

Дара бубамара отказала пут у Милано: Много ме је потресла смрт Дивне Карлеуше

Курир 04.03.2019
Дару Бубамару дубоко је погодио одлазак мајке Јелене Карлеуше, поготову што се присетила тога кад јој је и самој мајка преминула. - Исто вече сам отишла код Јелене да будем с њом. Јако ми је тешко, врло сам погођена... Све ме је… »

Вести дана »