Povezane vesti

Hrvatska: Pupovac razmišlja o izlasku iz HDZ-ove koalicije

Hrvatska: Pupovac razmišlja o izlasku iz HDZ-ove koalicije

Al Jazeera 05.03.2019
Saborski zastupnik kaže da je spaljivanje lutke s njegovim likom poticanje na nasilje u atmosferi mržnje koju dozvoljava državni vrh. Čelnik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj i zastupnik srpske nacionalne manjine u Hrvatskom… »
Pupovac razmišlja da napusti Vladu Hrvatske

Pupovac razmišlja da napusti Vladu Hrvatske

Sputnik 05.03.2019
Lider Samostalne demokratske stranke Srba (SDSS) u Hrvatskoj Milorad Pupovac izjavio je za hrvatski „Medija servis“ da razmišlja o uskraćivanju podrške vladajućoj koaliciji, koju predvode HDZ i premijer Andrej Plenković. Pupovac je rekao da je… »
Pupovac: Stao sam na crtu preko koje neću preći

Pupovac: Stao sam na crtu preko koje neću preći

N1 Info 05.03.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke i poslanik u Saboru Milorad Pupovac ocenio je u Novom danu da je spaljivanje lutke s njegovim likom govor mržnje. Izvor: N1 "Nije kriva gomila i masa, već oni koji mese svest mase - vlast. Ne mislim samo… »
Pupovac o brutalnim pretnjama Srbima u Splitu: Nisu krivi učesnici karnevala već vlast!

Pupovac o brutalnim pretnjama Srbima u Splitu: Nisu krivi učesnici karnevala već vlast!

Kurir 05.03.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) Milorad Pupovac izjavio je da za ono što se dešavalo na karnevalu u Kaštelu nisu krivi učesnici maškara, već oni koji su stvorili i stvaraju takvu atmosferu u Hrvatskoj, odnosno da su "krive… »
Pupovac: Čin mržnje koji potiče na nasilje

Pupovac: Čin mržnje koji potiče na nasilje

Al Jazeera 05.03.2019
Od kritike i ismijavanja moćnih i važnih maškare su došle na nacionalistički i šovinistički teren, smatra Milorad Pupovac. Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke i zastupnik srpske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru, Milorad Pupovac… »

Vesti dana »