Povezane vesti

Dok su mi se svi smejali jer sam nosio žensku suknju, ti si bila uz mene i podržavala me… Pretužno oproštajno pismo…

Dok su mi se svi smejali jer sam nosio žensku suknju, ti si bila uz mene i podržavala me… Pretužno oproštajno pismo…

Svet & Skandal 05.03.2019
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, bio je veoma blizak prijatelj Divne Karleuše, koja je u nedelju, 3. marta, preminula u 61. godini. “E, moja draga Divna, ti si stvarno bila Divna. Počivaj u miru, moje najiskrenije saučešće… »
Jelena Karleuša se oprostila od majke: Sve će biti onako kako si ti želela

Jelena Karleuša se oprostila od majke: Sve će biti onako kako si ti želela

Tračara 05.03.2019
Divna Karleuša, radijska novinarka i majka poznate pevačice Jelene Karleuše preminula je nakon duge i teške bolesti u 62. godini. Njena smrt rastužila je sve njene prijatelje a najviše ćerku, koja je za nju bila posebno vezana. Jelena je neutešna… »
Jelena Karleuša se oprostila od majke. Divna će biti sahranjena sutra!

Jelena Karleuša se oprostila od majke. Divna će biti sahranjena sutra!

Svet plus 05.03.2019
Emotivne čitulje osvanule su jutros u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Jelena Karleuša se oprostila od majke, a Divna će biti sahranjena sutra na Novom Bežanijskom groblju. Od Divne se putem čitulje oprostila i njena kćerka… »
"Pobednice moja, sve će biti onako kako si želela, spavaj mirno": Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke Divne

"Pobednice moja, sve će biti onako kako si želela, spavaj mirno": Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke Divne

Blic 05.03.2019
Divna Karleuša preminula je u nedelju 3. marta u svojoj 61. godini u svom domu u Zemunu. Njena ćerka Jelena se potresnim rečima oprostila čituljom od majke za koju je bila veoma vezana. - Pobednice moja, moj veliki borcu... Ne brini ništa, sve će… »
"Ne brini, lepotice moja"

"Ne brini, lepotice moja"

Mondo 05.03.2019
Pevačica se emotivnom porukom oprostila od majke, koja će biti sahranjena u sredu na Novom bežanijskom groblju. U nedelju je preminula novinarka Divna Karleuša, majka pevačice Jelene Karleuše. Iza Jelene su teške nedelje - najpre su tabloidi pisali… »
Osuđivali su je da silno bogatstvo troši na skupe krpice: Jelena je krišom ovo radila za svoju mamu Divnu, prolazile su…

Osuđivali su je da silno bogatstvo troši na skupe krpice: Jelena je krišom ovo radila za svoju mamu Divnu, prolazile su…

Kurir 05.03.2019
Majka Jelene Karleuša Divna preminula je u nedelju, 3. marta, u svom stanu dok se Jelena ukrcavala u avion, vraćajući se sa nastupa u Beograd. Pop diva bila je veoma vezana za majku, jedna drugoj su bile podrške i oslonci, pa je Jelenu iznenadna smrt… »
Jelena Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke: "Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela... ponosu…

Jelena Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke: "Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela... ponosu…

Telegraf 05.03.2019
"Zauvek dok mi živimo, živiš i ti..." Emotivne čitulje osvanule su jutros u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Od nje se i na ovaj način oprostila njena kćerka, Jelena Karleuša. - Anđele naš lepi i dobri tu si s nama, zauvek… »

Vesti dana »