Повезане вести

Док су ми се сви смејали јер сам носио женску сукњу, ти си била уз мене и подржавала ме… Претужно опроштајно писмо Бокија 13…

Док су ми се сви смејали јер сам носио женску сукњу, ти си била уз мене и подржавала ме… Претужно опроштајно писмо Бокија 13…

Свет & Скандал 05.03.2019
Македонски шоумен Бојан Јовановски познатији као Боки 13, био је веома близак пријатељ Дивне Карлеуше, која је у недељу, 3. марта, преминула у 61. години. “Е, моја драга Дивна, ти си стварно била Дивна. Почивај у миру, моје… »
Јелена Карлеуша се опростила од мајке: Све ће бити онако како си ти желела

Јелена Карлеуша се опростила од мајке: Све ће бити онако како си ти желела

Трачара 05.03.2019
Дивна Карлеуша, радијска новинарка и мајка познате певачице Јелене Карлеуше преминула је након дуге и тешке болести у 62. години. Њена смрт растужила је све њене пријатеље а највише ћерку, која је за њу била посебно везана… »
"Победнице моја, све ће бити онако како си желела, спавај мирно": Карлеуша се потресним речима опростила од мајке Дивне

"Победнице моја, све ће бити онако како си желела, спавај мирно": Карлеуша се потресним речима опростила од мајке Дивне

Блиц 05.03.2019
Дивна Карлеуша преминула је у недељу 3. марта у својој 61. години у свом дому у Земуну. Њена ћерка Јелена се потресним речима опростила читуљом од мајке за коју је била веома везана. - Победнице моја, мој велики борцу... Не… »
Осуђивали су је да силно богатство троши на скупе крпице: Јелена је кришом ово радила за своју маму Дивну, пролазиле су пакао…

Осуђивали су је да силно богатство троши на скупе крпице: Јелена је кришом ово радила за своју маму Дивну, пролазиле су пакао…

Курир 05.03.2019
Мајка Јелене Карлеуша Дивна преминула је у недељу, 3. марта, у свом стану док се Јелена укрцавала у авион, враћајући се са наступа у Београд. Поп дива била је веома везана за мајку, једна другој су биле подршке и ослонци, па је… »
"Не брини, лепотице моја"

"Не брини, лепотице моја"

Мондо 05.03.2019
Певачица се емотивном поруком опростила од мајке, која ће бити сахрањена у среду на Новом бежанијском гробљу. У недељу је преминула новинарка Дивна Карлеуша, мајка певачице Јелене Карлеуше. Иза Јелене су тешке недеље - најпре… »
Јелена Карлеуша се потресним речима опростила од мајке: "Не брини ништа, све ће бити онако како си ти желела... поносу мој…

Јелена Карлеуша се потресним речима опростила од мајке: "Не брини ништа, све ће бити онако како си ти желела... поносу мој…

Телеграф 05.03.2019
"Заувек док ми живимо, живиш и ти..." Емотивне читуље освануле су јутрос у дневној штампи посвећене преминулој Дивни Карлеуши. Од ње се и на овај начин опростила њена кћерка, Јелена Карлеуша. - Анђеле наш лепи и добри ту си с… »

Вести дана »