Povezane vesti
Dok su mi se svi smejali jer sam nosio žensku suknju, ti si bila uz mene i podržavala me… Pretužno oproštajno pismo Bokija 13…
Svet & Skandal 05.03.2019
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, bio je veoma blizak prijatelj Divne Karleuše, koja je u nedelju, 3. marta, preminula u 61. godini. “E, moja draga Divna, ti si stvarno bila Divna. Počivaj u miru, moje najiskrenije saučešće Jeleni… »
Jelena Karleuša se oprostila od majke: Sve će biti onako kako si ti želela
Tračara 05.03.2019
Divna Karleuša, radijska novinarka i majka poznate pevačice Jelene Karleuše preminula je nakon duge i teške bolesti u 62. godini. Njena smrt rastužila je sve njene prijatelje a najviše ćerku, koja je za nju bila posebno vezana. Jelena je neutešna u svom… »
"Pobednice moja, sve će biti onako kako si želela, spavaj mirno": Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke Divne
Blic 05.03.2019
Divna Karleuša preminula je u nedelju 3. marta u svojoj 61. godini u svom domu u Zemunu. Njena ćerka Jelena se potresnim rečima oprostila čituljom od majke za koju je bila veoma vezana. - Pobednice moja, moj veliki borcu... Ne brini ništa, sve će biti… »
Osuđivali su je da silno bogatstvo troši na skupe krpice: Jelena je krišom ovo radila za svoju mamu Divnu, prolazile su pakao…
Kurir 05.03.2019
Majka Jelene Karleuša Divna preminula je u nedelju, 3. marta, u svom stanu dok se Jelena ukrcavala u avion, vraćajući se sa nastupa u Beograd. Pop diva bila je veoma vezana za majku, jedna drugoj su bile podrške i oslonci, pa je Jelenu iznenadna smrt… »
"Ne brini, lepotice moja"
Mondo 05.03.2019
Pevačica se emotivnom porukom oprostila od majke, koja će biti sahranjena u sredu na Novom bežanijskom groblju. U nedelju je preminula novinarka Divna Karleuša, majka pevačice Jelene Karleuše. Iza Jelene su teške nedelje - najpre su tabloidi pisali o… »
Jelena Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke: "Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela... ponosu moj…
Telegraf 05.03.2019
"Zauvek dok mi živimo, živiš i ti..." Emotivne čitulje osvanule su jutros u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Od nje se i na ovaj način oprostila njena kćerka, Jelena Karleuša. - Anđele naš lepi i dobri tu si s nama, zauvek dok mi… »
Vesti dana »
Cena nafte raste usled geopolitičkih napetosti oko Ormuskog moreuza
Politika pre 36 minutajoš 41 povezana
Vlada pustila 30.000 tona dizela iz rezervi, zabrana izvoza do kraja juna
Biznis.rs pre 41 minutajoš 27 povezanih
Srbin nastavio sa dominacijom! Evroliga se oglasila - Milutinov je MVP!
Kurir pre 11 minutajoš 34 povezane