Povezane vesti
Rukavina: Iznenađen sam što me još zovu u reprezentaciju, šansu bi trebalo da dobiju mlađi
Mozzart sport 05.03.2019
Mislim da nacionalni tim mora da se osloni na Milana Gajića, poručuje veteran iz redova Astane. Koliko su slatke muke Mladena Krstajića kada treba da se odluči ko će biti prvi špic repreznetacije (Jović, Mitrović, Prijović, a sada se polako… »
Rukavina o reprezentaciji: Vreme za mlađe Orlove
Sportski žurnal 05.03.2019
Srbija dočekuje kvalifikacije za Prvenstvo Evrope 2020. sa problemom na bekovskim pozicijama. Aleksandar Kolarov (34) i Antonio Rukavina (35) su veterani na kojima državni tim ne bi trebalo da gradi budućnost, a naslednici još nisu stasali. – Jedan… »
Vesti dana »
Požar u tržnom centru "Ušće": Na Novom Beogradu sve vrvi od vatrogasaca i policije: Vatra planula u garaži, u toku evakuacija (foto/video)
Blic pre 19 minutajoš 3 povezane
Portparolka Bele kuće o "beskorisnom trošenju": USAID Srbiji dao milion i po dolara za programe DEI
Glas Amerike pre 3 satajoš 2 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 4 satijoš 1 povezana