Povezane vesti
Rukavina: Iznenađen sam što me još zovu u reprezentaciju, šansu bi trebalo da dobiju mlađi
Mozzart sport 05.03.2019
Mislim da nacionalni tim mora da se osloni na Milana Gajića, poručuje veteran iz redova Astane. Koliko su slatke muke Mladena Krstajića kada treba da se odluči ko će biti prvi špic repreznetacije (Jović, Mitrović, Prijović, a sada se polako nameće i… »
Rukavina o reprezentaciji: Vreme za mlađe Orlove
Sportski žurnal 05.03.2019
Srbija dočekuje kvalifikacije za Prvenstvo Evrope 2020. sa problemom na bekovskim pozicijama. Aleksandar Kolarov (34) i Antonio Rukavina (35) su veterani na kojima državni tim ne bi trebalo da gradi budućnost, a naslednici još nisu stasali. – Jedan od… »
Vesti dana »
Cpremite se za novo zahlađenje! Hladni talas je stigao, a ovog datuma i pašće prvi sneg
Dnevnik pre 2 satajoš 23 povezane
Ko je Ilija Srdanović, prvi na Studentskoj listi: Profesor i kardiolog predvodi 250 kandidata
Luftika pre 1 satjoš 9 povezanih
AP: Studenti predali izbornu listu nakon vesele šetnje kroz centar Beograda, aplauz nekoliko hiljada ljudi u znak podrške
N1 Info pre 2 satajoš 4 povezane
Trijumf serija Widow's Bay i The Pitt na 78. dodeli Emi nagrada
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 19 povezanih
Na listi SNS Vučićevićev sin, kao i društvo iz Pionirskog parka - među njima i student koji je pretio klanjem poslanici
Glas Zaječara pre 1 satjoš 3 povezane