Povezane vesti
Jelena Karleuša se nakon smrti majke Divne povukla u sebe, ne izlazi iz kuće i ne prestaje da plače
Blic 05.03.2019
Jelena Karleuša je u nedelju, 3. marta, ostala bez majke Divne Karleuše koja je u svojoj 61. godini izgubila bitku sa opakom bolešću. Pevačica se nakon toga povukla u sebe i ne napušta svoj dom u Beogradu. Jelena Karleuša je u subotu uveče, 2… »
"Dok sam šetao na štiklama i u suknji, ti si ponosno šetala sa mnom po Beogradu..." Boki 13 se potresnim rečima oprostio od…
Telegraf 05.03.2019
Dok sam šetao na štiklama i u suknji, ti si ponosno šetala sa mnom po Beogradu, bodrila me i davala mi podršku - napisao je Bojan Jovanovski na Instagramu. Od Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju, 3. marta, u 61. godini, nakon trogodišnje… »
Karleuša slomljena od bola ne napušta stan: Kad je malo došla sebi, počela je da plače i da vrišti! Ne miri se
Kurir 05.03.2019
Neprestano plače, a uz nju su sve vreme najbolji prijatelji, kao i tetka Danijela, koja je živela s Divnom u kući u Zemunu. Jelena Karleuša proživljava najteže životne trenutke. Njena majka Divna Karleuša preminula je u nedelju, pola sata posle… »
Muk i tuga u kući žalosti na dedinju: Svi u crnini, bez reči ulaze kod Jelene! Očajna pevačica neprestano plače, a oni su…
Kurir 05.03.2019
Najbolja drugarica Jelene Karleuše Jovana Dakić ne odvaja se od pevačice koja je u očajnom stanju posle smrti majke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju, 3. marta. Ona je do Jelenine vile došla sa Zoranom Birtaševićem, pevačicinim… »
Vesti dana »
U sačekuši na Menhetnu ubijen direktor jedne od najvećih američkih kompanija
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih