Повезане вести

Јелена Карлеуша се након смрти мајке Дивне повукла у себе, не излази из куће и не престаје да плаче

Јелена Карлеуша се након смрти мајке Дивне повукла у себе, не излази из куће и не престаје да плаче

Блиц 05.03.2019
Јелена Карлеуша је у недељу, 3. марта, остала без мајке Дивне Карлеуше која је у својој 61. години изгубила битку са опаком болешћу. Певачица се након тога повукла у себе и не напушта свој дом у Београду. Јелена Карлеуша је у… »
"Док сам шетао на штиклама и у сукњи, ти си поносно шетала са мном по Београду..." Боки 13 се потресним речима опростио од…

"Док сам шетао на штиклама и у сукњи, ти си поносно шетала са мном по Београду..." Боки 13 се потресним речима опростио од…

Телеграф 05.03.2019
Док сам шетао на штиклама и у сукњи, ти си поносно шетала са мном по Београду, бодрила ме и давала ми подршку - написао је Бојан Јовановски на Инстаграму. Од Дивне Карлеуше, која је преминула у недељу, 3. марта, у 61. години… »
Мук и туга у кући жалости на дедињу: Сви у црнини, без речи улазе код Јелене! Очајна певачица непрестано плаче, а они су уз…

Мук и туга у кући жалости на дедињу: Сви у црнини, без речи улазе код Јелене! Очајна певачица непрестано плаче, а они су уз…

Курир 05.03.2019
Најбоља другарица Јелене Карлеуше Јована Дакић не одваја се од певачице која је у очајном стању после смрти мајке Дивне Карлеуше, која је преминула у недељу, 3. марта. Она је до Јеленине виле дошла са Зораном Бирташевићем… »
Карлеуша сломљена од бола не напушта стан: Кад је мало дошла себи, почела је да плаче и да вришти! Не мири се

Карлеуша сломљена од бола не напушта стан: Кад је мало дошла себи, почела је да плаче и да вришти! Не мири се

Курир 05.03.2019
Непрестано плаче, а уз њу су све време најбољи пријатељи, као и тетка Данијела, која је живела с Дивном у кући у Земуну. Јелена Карлеуша проживљава најтеже животне тренутке. Њена мајка Дивна Карлеуша преминула је у недељу… »

Вести дана »