Повезане вести
"Ти заслужујеш само да те: Понижавају!" Брутално извређао Луну Ђогани пред свима, а онда уследила претња
Блиц 05.03.2019
Тома Панић и Марко Миљковић били су добри пријатељи у ријалитију, међутим њихово дружење је пре неколико дана прекинуто, а Тома је сада у негативном контексту коментарисао Миљковићеву везу са Луном Ђогани. Марко Миљковић и… »
Тома напао Луну на ужасан начин: ТИ СИ САМО ЗА ЈЕБ**Е!
Свет & Скандал 05.03.2019
Синоћ у Задрузи десио се прави скандал! Наиме, прво је Саво Перовић причао о томе шта мисли о вези између Луне Ђогани и Марка Миљковића, а затим се у целу причу умешао Тома Панић. Тома није имао длаке на језику и осуо је паљбу… »
Ти си само да те ј*бу и понижавају! Понизио Луну пред целом нацијом, а Ђоганијева му жестоко запретила: Нај*баћеш!
Курир 05.03.2019
Тома Панић жестоко је коментарисао пар Марко-Луна, па је увредио Ђоганијеву, која му није остала дужна. "Моје мишљење ниси никад ни ценио! Прво си ме вређао, сад ми говориш да се ја ј*бем. Понашаш се као девојке из фиоке, које… »
Вести дана »
Дијана Хрка поново примљена у болницу због погоршаног здравственог стања
НИН пре 25 минутајош 24 повезане
Америка продужила Лукоилу лиценцу за пословање: Одмах се огласили, одредили су нови датум истека трансакција
Мондо пре 8 сатијош 13 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних