Povezane vesti
"Ti zaslužuješ samo da te: Ponižavaju!" Brutalno izvređao Lunu Đogani pred svima, a onda usledila pretnja
Blic 05.03.2019
Toma Panić i Marko Miljković bili su dobri prijatelji u rijalitiju, međutim njihovo druženje je pre nekoliko dana prekinuto, a Toma je sada u negativnom kontekstu komentarisao Miljkovićevu vezu sa Lunom Đogani. Marko Miljković i Toma su se posvađali, a… »
Toma napao Lunu na užasan način: TI SI SAMO ZA JEB**E!
Svet & Skandal 05.03.2019
Sinoć u Zadruzi desio se pravi skandal! Naime, prvo je Savo Perović pričao o tome šta misli o vezi između Lune Đogani i Marka Miljkovića, a zatim se u celu priču umešao Toma Panić. Toma nije imao dlake na jeziku i osuo je paljbu po zaljubljenom paru. –… »
Ti si samo da te j*bu i ponižavaju! Ponizio Lunu pred celom nacijom, a Đoganijeva mu žestoko zapretila: Naj*baćeš!
Kurir 05.03.2019
Toma Panić žestoko je komentarisao par Marko-Luna, pa je uvredio Đoganijevu, koja mu nije ostala dužna. "Moje mišljenje nisi nikad ni cenio! Prvo si me vređao, sad mi govoriš da se ja j*bem. Ponašaš se kao devojke iz fioke, koje je on stavio tamo", vikao… »
Vesti dana »
Ponoš i studenti u klinču oko podrške na izborima Lider pokreta "Srce" odbacio mogućnost povlačenja liste, stigao mu hladan tuš
Blic pre 33 minutajoš 43 povezane
Fon der Lajen podržala plan da Kanada postane pridružena članica EU
BBC News pre 48 minutajoš 69 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 228 povezanih