Povezane vesti
Lalatović o omalovažavanju iz Humske: I hoćemo da budemo Obilići! To je viteški...
Mozzart sport 05.03.2019
„Stojković i Rikardo godišnje zarađuju koliko iznosi ceo budžet Radničkog, a mi njima bežimo osam bodova“, kaže strateg Nišlija. Nikad ovako nije bilo. Da Radnički veže sedam pobeda, da razdvoji večite, da maltene kao favorit stiže u… »
Mirković: Čuo sam se sa Savićem, kaže da je možda malo preterao
N1 Info 05.03.2019
Trener Partizana Zoran Mirković izuzetno ceni Radnički, ali veruje da njegova ekipa u sredu može zabeleži pobedu i smanji zaostatak za drugoplasiranim timom iz Niša. Crno-beli su proteklog vikenda odigrali nerešeno sa Crvenom zvezdom. "Svaka… »
Nenad lalatović: Nismo Zvezdina filijala, sutra ćemo biti Obilići i viteški igrati protiv Partizana (video)
Hot sport 05.03.2019
U derbiju 25. kola fudbalske Superlige Srbije Radički u sredu gostujePartizanu. Nišlije su u sjajnoj formi u seriji su od 7 pobeda u ligi i nalaze se na drugom mestu na tabeli sa 59 bodova. Partizan je treći sa osam bodova manje. Radnički je u subotu… »
Radnički dolazi po bodove u humsku: Lalatović: Ne kažnjavajte Batu!
Večernje novosti 05.03.2019
Bata ništa nije uradio u derbiju da bi bio kažnjen. Možda je nekog odgurnuo, ali bilo bi nepravedno da ga kazne. Apelujem na FSS i disciplinca Žarka Stevanovića kome sam lično trn u oku da ne kazne Batu, kaže Lalatović. RADNIČKI iz Niša je… »
"Ne sviđa mi se šta pričaju na Partizanovoj televiziji, nismo drugi tim Zvezde"
N1 Info 05.03.2019
Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ne boji se Partizana i najavljuje da će njegova ekipa u sredu u Humskoj pokušati da ostvari osmi uzastopni trijumf i poveća prednost u odnosu na trećeplasirane crno-bele. Nekadašnji strateg Crvene zvezde… »
Mirković pred Radnički: Ne bi smelo da bude kiksa
Mondo 05.03.2019
Partizanov šef struke rekao je šta misli o izjavama Nenada Lalatovića, da je Radnički "najbolji u zemlji posle Crvene zvezde". Veruje da će njegov tim posle "večitog" derbija smoći snage za dobar meč i protiv Nišlija. Derbi je arhiviran, na redu… »
Partizanova filijala u sve težoj situaciji, od ovih imena se očekuje mnogo više!
Sportske.net 05.03.2019
Očekivao se preporod u drugom delu sezone, ali... Ekipa Teleoptika sve dublje tone na tabeli Prve lige Srbije. U prva dva prolećna kola, Partizanova filijala je doživela dva poraza (od Žarkova u gostima 2:1 i od TSC-a na svom terenu 4:0), pa je tako… »
Mirković: Ne bih se složio sa Lalatovićem, mi smo konkurentniji!
Sportski žurnal 05.03.2019
Trener Partizana dodaje da ga raduje što je Radnički ozbiljan konkurent Partizanu i Crvenoj zvezdi i da bi voleo da i drugi se pridruže. Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da je već zaboravio buran večiti derbi i da, bez obzira… »
Partizan se sprema za Radnički, Bata ima odgovor koja ekipa je bolja
Sportske.net 05.03.2019
Crno-beli se oporavljaju od derbija pred utakmicu koja je takmičarski možda i važnija. Vremena za predugačko razmišljanje nema, "večiti" derbi se još nije ni "ohladio", a Partizan sutra dočekuje svog najbližeg rivala, niški Radnički, za kojim… »
Vesti dana »
Komesarka za proširenje EU: Bićemo spremni da otvorimo dva klastera sa Ukrajinom u prvoj polovini godine
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana