Повезане вести

Лалатовић о омаловажавању из Хумске: И хоћемо да будемо Обилићи! То је витешки...

Лалатовић о омаловажавању из Хумске: И хоћемо да будемо Обилићи! То је витешки...

Моззарт спорт 05.03.2019
„Стојковић и Рикардо годишње зарађују колико износи цео буџет Радничког, а ми њима бежимо осам бодова“, каже стратег Нишлија. Никад овако није било. Да Раднички веже седам победа, да раздвоји вечите, да малтене као фаворит… »
Мирковић: Чуо сам се са Савићем, каже да је можда мало претерао

Мирковић: Чуо сам се са Савићем, каже да је можда мало претерао

Н1 Инфо 05.03.2019
Тренер Партизана Зоран Мирковић изузетно цени Раднички, али верује да његова екипа у среду може забележи победу и смањи заостатак за другопласираним тимом из Ниша. Црно-бели су протеклог викенда одиграли нерешено са Црвеном… »
Ненад лалатовић: Нисмо Звездина филијала, сутра ћемо бити Обилићи и витешки играти против Партизана (видео)

Ненад лалатовић: Нисмо Звездина филијала, сутра ћемо бити Обилићи и витешки играти против Партизана (видео)

Хот спорт 05.03.2019
У дербију 25. кола фудбалске Суперлиге Србије Радички у среду гостујеПартизану. Нишлије су у сјајној форми у серији су од 7 победа у лиги и налазе се на другом месту на табели са 59 бодова. Партизан је трећи са осам бодова мање… »
Раднички долази по бодове у хумску: Лалатовић: Не кажњавајте Бату!

Раднички долази по бодове у хумску: Лалатовић: Не кажњавајте Бату!

Вечерње новости 05.03.2019
Бата ништа није урадио у дербију да би био кажњен. Можда је неког одгурнуо, али било би неправедно да га казне. Апелујем на ФСС и дисциплинца Жарка Стевановића коме сам лично трн у оку да не казне Бату, каже Лалатовић. РАДНИЧКИ… »
"Не свиђа ми се шта причају на Партизановој телевизији, нисмо други тим Звезде"

"Не свиђа ми се шта причају на Партизановој телевизији, нисмо други тим Звезде"

Н1 Инфо 05.03.2019
Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић не боји се Партизана и најављује да ће његова екипа у среду у Хумској покушати да оствари осми узастопни тријумф и повећа предност у односу на трећепласиране црно-беле. Некадашњи… »
Мирковић пред Раднички: Не би смело да буде кикса

Мирковић пред Раднички: Не би смело да буде кикса

Мондо 05.03.2019
Партизанов шеф струке рекао је шта мисли о изјавама Ненада Лалатовића, да је Раднички "најбољи у земљи после Црвене звезде". Верује да ће његов тим после "вечитог" дербија смоћи снаге за добар меч и против Нишлија. Дерби је… »
Партизанова филијала у све тежој ситуацији, од ових имена се очекује много више!

Партизанова филијала у све тежој ситуацији, од ових имена се очекује много више!

Спортске.нет 05.03.2019
Очекивао се препород у другом делу сезоне, али... Екипа Телеоптика све дубље тоне на табели Прве лиге Србије. У прва два пролећна кола, Партизанова филијала је доживела два пораза (од Жаркова у гостима 2:1 и од ТСЦ-а на свом… »
Мирковић: Не бих се сложио са Лалатовићем, ми смо конкурентнији!

Мирковић: Не бих се сложио са Лалатовићем, ми смо конкурентнији!

Спортски журнал 05.03.2019
Тренер Партизана додаје да га радује што је Раднички озбиљан конкурент Партизану и Црвеној звезди и да би волео да и други се придруже. Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је данас да је већ заборавио буран вечити… »
Партизан се спрема за Раднички, Бата има одговор која екипа је боља

Партизан се спрема за Раднички, Бата има одговор која екипа је боља

Спортске.нет 05.03.2019
Црно-бели се опорављају од дербија пред утакмицу која је такмичарски можда и важнија. Времена за предугачко размишљање нема, "вечити" дерби се још није ни "охладио", а Партизан сутра дочекује свог најближег ривала, нишки… »

Вести дана »