Повезане вести
Лалатовић о омаловажавању из Хумске: И хоћемо да будемо Обилићи! То је витешки...
Моззарт спорт 05.03.2019
„Стојковић и Рикардо годишње зарађују колико износи цео буџет Радничког, а ми њима бежимо осам бодова“, каже стратег Нишлија. Никад овако није било. Да Раднички веже седам победа, да раздвоји вечите, да малтене као фаворит… »
Мирковић: Чуо сам се са Савићем, каже да је можда мало претерао
Н1 Инфо 05.03.2019
Тренер Партизана Зоран Мирковић изузетно цени Раднички, али верује да његова екипа у среду може забележи победу и смањи заостатак за другопласираним тимом из Ниша. Црно-бели су протеклог викенда одиграли нерешено са Црвеном… »
Ненад лалатовић: Нисмо Звездина филијала, сутра ћемо бити Обилићи и витешки играти против Партизана (видео)
Хот спорт 05.03.2019
У дербију 25. кола фудбалске Суперлиге Србије Радички у среду гостујеПартизану. Нишлије су у сјајној форми у серији су од 7 победа у лиги и налазе се на другом месту на табели са 59 бодова. Партизан је трећи са осам бодова мање… »
Раднички долази по бодове у хумску: Лалатовић: Не кажњавајте Бату!
Вечерње новости 05.03.2019
Бата ништа није урадио у дербију да би био кажњен. Можда је неког одгурнуо, али било би неправедно да га казне. Апелујем на ФСС и дисциплинца Жарка Стевановића коме сам лично трн у оку да не казне Бату, каже Лалатовић. РАДНИЧКИ… »
"Не свиђа ми се шта причају на Партизановој телевизији, нисмо други тим Звезде"
Н1 Инфо 05.03.2019
Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић не боји се Партизана и најављује да ће његова екипа у среду у Хумској покушати да оствари осми узастопни тријумф и повећа предност у односу на трећепласиране црно-беле. Некадашњи… »
Мирковић пред Раднички: Не би смело да буде кикса
Мондо 05.03.2019
Партизанов шеф струке рекао је шта мисли о изјавама Ненада Лалатовића, да је Раднички "најбољи у земљи после Црвене звезде". Верује да ће његов тим после "вечитог" дербија смоћи снаге за добар меч и против Нишлија. Дерби је… »
Партизанова филијала у све тежој ситуацији, од ових имена се очекује много више!
Спортске.нет 05.03.2019
Очекивао се препород у другом делу сезоне, али... Екипа Телеоптика све дубље тоне на табели Прве лиге Србије. У прва два пролећна кола, Партизанова филијала је доживела два пораза (од Жаркова у гостима 2:1 и од ТСЦ-а на свом… »
Мирковић: Не бих се сложио са Лалатовићем, ми смо конкурентнији!
Спортски журнал 05.03.2019
Тренер Партизана додаје да га радује што је Раднички озбиљан конкурент Партизану и Црвеној звезди и да би волео да и други се придруже. Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је данас да је већ заборавио буран вечити… »
Партизан се спрема за Раднички, Бата има одговор која екипа је боља
Спортске.нет 05.03.2019
Црно-бели се опорављају од дербија пред утакмицу која је такмичарски можда и важнија. Времена за предугачко размишљање нема, "вечити" дерби се још није ни "охладио", а Партизан сутра дочекује свог најближег ривала, нишки… »
Вести дана »

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана