Povezane vesti

Jelena Karleuša je govorila da će se ubiti ako joj majka umre!

Jelena Karleuša je govorila da će se ubiti ako joj majka umre!

Svet plus 05.03.2019
Saša Popović posetio je neutešnu pevačicu, i tom prilikom zatekao jezivu scenu u njenom domu. Jelena Karleuša je ranije govorila da će se ubiti ako joj majka umre! Ja nisam nikoga video da toliko žali za nekim kao ona za svojom majkom! Kao kolega… »
Saša Popović: Jelena nije dobro, kad sam došao kod nje 30 minuta nije mogla ni reč da progovori! Ne znam kako će se…

Saša Popović: Jelena nije dobro, kad sam došao kod nje 30 minuta nije mogla ni reč da progovori! Ne znam kako će se…

Svet & Skandal 05.03.2019
Saša Popović u ponedeljak je, 4. marta, sa ženom Suzanom Jovanović posetio kuću Jelene Karleuše kako bi joj izjavio saučešće zbog smrti majke Divne. Dan kasnije, u utorak 5. marta nastavljeno je snimanje emisije “Zvezde Granda”, a Saša je… »
"Ako mi majka umre ja ću se ubiti": Saša Popović o tome kako se Jelena Karleuša oseća i šta se desilo dva dana pre…

"Ako mi majka umre ja ću se ubiti": Saša Popović o tome kako se Jelena Karleuša oseća i šta se desilo dva dana pre…

Blic 05.03.2019
Direktor "Grand" produkcije juče je zajedno sa suprugom Suzanom Jovanović posetio Jelenu Karleušu kako bi joj izjavio saučešće povodom smrti majke Divne Karleuše. Saša Popović je pred našom kamerom ispričao kako se Jelena Karleuša trenutno… »
Saša Popović: Jelena mi je rekla da će se ubiti ako joj umre majka! (video)

Saša Popović: Jelena mi je rekla da će se ubiti ako joj umre majka! (video)

Telegraf 05.03.2019
Snimanje emisije "Zvezde Granda" nastavljeno je u utorak, 5. marta, bez Jelene, a Saša Popović dao je izjavu usled tužne vesti o smrti njene majke Divne. Saša Popović u ponedeljak je, 4. marta, sa ženom Suzanom Jovanović posetio kuću Jelene… »

Vesti dana »