Povezane vesti

Da li će se ikada vratiti: U BiH? Udale za džihadiste, rodile decu i sad žele nazad kući

Da li će se ikada vratiti: U BiH? Udale za džihadiste, rodile decu i sad žele nazad kući

Blic 05.03.2019
Još nema naznaka da li će se i kada državljanke BiH iz Sirije vratiti u Bosnu i Hercegovinu. Ministar inostranih poslova Igor Crnadak za N1 kaže da nije u toku bilo kakva aktivnost transporta tih osoba u BiH. Ali, najavljuje formiranje inter-resornog… »
Crnadak: Ne znam ništa o vraćanju državljanki BiH iz Sirije

Crnadak: Ne znam ništa o vraćanju državljanki BiH iz Sirije

Večernje novosti 05.03.2019
Na informaciju da američke snage učestvuju u transportu porodica iz Sirije, Crnadak je rekao kako nije razgovarao sa predstavnicima SAD i da o tim aktivnostima ne zna ništa. Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak rekao je, povodom medijskih napisa da… »
Ministar spoljinih poslova BiH: Ne znam ništa o vraćanju državljanki BiH iz Sirije! Puno je netačnih informacija!

Ministar spoljinih poslova BiH: Ne znam ništa o vraćanju državljanki BiH iz Sirije! Puno je netačnih informacija!

Kurir 05.03.2019
Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak rekao je, povodom medijskih napisa da je u toku povratak nekoliko državljanki BiH iz Sirije, da nema takve informacije i da je u toku formiranje koordinacionog tela koje će da prati situaciju sa državljanima BiH… »

Vesti dana »

Macut položio venac na mestu gde je ubijen Đinđić

Macut položio venac na mestu gde je ubijen Đinđić

Insajder pre 12 minutajoš 39 povezanih
Cena nafte Brent ponovo dostigla 100 dolara po barelu

Cena nafte Brent ponovo dostigla 100 dolara po barelu

RTV pre 38 minutajoš 37 povezanih
Brodovi u plamenu na Bliskom istoku, novi skok cene nafte

Brodovi u plamenu na Bliskom istoku, novi skok cene nafte

BBC News pre 28 minutajoš 23 povezane
Lepše lice marta, u Nišu do 20 stepeni

Lepše lice marta, u Nišu do 20 stepeni