Povezane vesti

Da li će se ikada vratiti: U BiH? Udale za džihadiste, rodile decu i sad žele nazad kući

Da li će se ikada vratiti: U BiH? Udale za džihadiste, rodile decu i sad žele nazad kući

Blic 05.03.2019
Još nema naznaka da li će se i kada državljanke BiH iz Sirije vratiti u Bosnu i Hercegovinu. Ministar inostranih poslova Igor Crnadak za N1 kaže da nije u toku bilo kakva aktivnost transporta tih osoba u BiH. Ali, najavljuje formiranje inter-resornog… »
Crnadak: Ne znam ništa o vraćanju državljanki BiH iz Sirije

Crnadak: Ne znam ništa o vraćanju državljanki BiH iz Sirije

Večernje novosti 05.03.2019
Na informaciju da američke snage učestvuju u transportu porodica iz Sirije, Crnadak je rekao kako nije razgovarao sa predstavnicima SAD i da o tim aktivnostima ne zna ništa. Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak rekao je, povodom medijskih napisa da… »
Ministar spoljinih poslova BiH: Ne znam ništa o vraćanju državljanki BiH iz Sirije! Puno je netačnih informacija!

Ministar spoljinih poslova BiH: Ne znam ništa o vraćanju državljanki BiH iz Sirije! Puno je netačnih informacija!

Kurir 05.03.2019
Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak rekao je, povodom medijskih napisa da je u toku povratak nekoliko državljanki BiH iz Sirije, da nema takve informacije i da je u toku formiranje koordinacionog tela koje će da prati situaciju sa državljanima BiH… »

Vesti dana »