Povezane vesti
Španović: Bila sam ubeđena da ću uspeti! Jevrosimović: Treneri su podjednako junaci kao i atletičari, istorijski uspeh za…
Telegraf 05.03.2019
Španovićeva se zahvalila svima koji su učestvovali u uspehu atletičara na dvoranskom EP u Glazgovu. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je na proslavi Atletskog saveza Srbije da nijednog trenutka nije sumnjala da će na dvoranskom… »
Jevrosimović: Kada spojite ass, struku i talenat srpskih atletičara, rezultat ne može da izostane! (video)
Telegraf 05.03.2019
Predsednik Atletskog saveza Srbije čestitao Ivani i Strahinji na osvojenim medaljama i najavio nove uspehe srpske atletike. Još jedan veliki uspeh upisala je srpska atletika na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu na kojem su naši takmičari… »
Moje tajno oružje jeste moja glava: Zlatna Ivana otkrila šta je motiviše za najveće svetske domete! (video)
Telegraf 05.03.2019
Svaki problem može da se reši kada uđeš u koštac sa njim. Sve one što nisi imao, a želiš nalazi se izvan konforne zone - ističe Ivana Španbović posle istorijskog uspeha. Najbolja atletičarka Srbije svih vremena Ivana Španović na Evropskom… »
Vesti dana »
Uživo kao da je bomba pala na Los Anđeles! Bajdenov sin ostao bez kuće, raste broj mrtvih u požarima, šteta 50 milijardi $, Pentagon šalje vojsku (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 76 povezanih
"Šalju protestne note Srbiji, a dočekuju aljbina kurtije" Oštra reakcija Ministarstva spoljnih poslova Srbije na potez Sarajeva
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih