Povezane vesti

Milan Radoičić se telefonom javio u emisiju kosovske televizije pa otkrio: Viđao sam se i sa tačijem i sa Haradinajem

Milan Radoičić se telefonom javio u emisiju kosovske televizije pa otkrio: Viđao sam se i sa tačijem i sa Haradinajem

Blic 06.03.2019
Nije govorio za medije na srpskom, ali je najgledanijoj televiziji na albanskom jeziku na Kosovu telefonom dao ekskluzivnu izjavu i to na srpskom i albanskom jeziku, navodi "Kossev", govoreći o potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću. - Ovako ću… »
Radoičić: I Tači i Haradinaj obećavali Srbima kule i gradove

Radoičić: I Tači i Haradinaj obećavali Srbima kule i gradove

RTV 06.03.2019
PRIŠTINA - Zamenik predsednika Srpske liste Milan Radoičić izjavio je za prištinsku televiziju "Kljan Kosova" da se sastajao sa svim liderima koji su danas na vlasti na Kosovu i da su Srbima "svi obećavali kule i gradove", ali da Srpska lista "nije i… »
Radoičić: Viđao sam se sa Tačijem i Haradinajem, vitalne interese Srba ne možemo da gazimo

Radoičić: Viđao sam se sa Tačijem i Haradinajem, vitalne interese Srba ne možemo da gazimo

Danas 05.03.2019
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić potvrdio je večeras da se sastajao sa predsednikom i premijerom Kosova, Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem ali i sa drugim političkim liderima kosovskih Albanaca koji su kako je rekao, „obećavali… »

Vesti dana »