Повезане вести
Цео свет се пита који је Тадићев наредни клуб: Агент открио који великани се интересују за Србина, али ево шта Душан каже на…
Телеграф 06.03.2019
После магије на Бернабеу, многи сматрају да је кадар за највеће клубове Европе. Мало ко се у историји фудбала тако поигравао са Реал Мадридом, као што је то у уторак увеле урадио Душан Тадић, који је са Ајаксом избацио краљевски… »
Навијачи у Србији туку играче, а тренери траже да се бијеш! Моји вршњаци су се опијали, а ја сам тренирао и ишао у школу…
Телеграф 06.03.2019
Сантјаго Бернабеу се поклонио Србину после маестралне партије која ће се препричавати дуго. Душан Тадић је играч о коме бруји читава Европа. Он је одиграо савршен меч против Реал Мадрида на Сантјаго Бернабеу и донео је Ајаксу… »
Душан није неки играч: Због Тадића, фудбалска Европа се смеје једном човеку! (фото) (видео)
Телеграф 06.03.2019
Сви у Саутемптону се горко кају што су послушали савет свог бившег менаџера. После велике победе Ајакса у Мадриду од 4:1 и блиставе партије Душана Тадића, главни предмет спрдње и подсмеха навијача и познаваоца фудбала је… »
Реал нема разлога за панику, време је за нову еру!
Телеграф 06.03.2019
Легендарни фудбалер Реала Емилио Бутрагењо изјавио је да славни мадридски клуб не сме не сме да паничи после елиминације од Ајакса (4:1) из Лиге шампиона. Реал Мадрид у реваншу осмине финала ЛШ на "Сантијаго Бернабеу" доживео је… »
Од непожељног "лицемера" који је разочарао Ћурчића и Милошевића, до поноса репрезентације: Како су Тадића пљували у Србији…
Телеграф 06.03.2019
Дајте Тадићу слободу и видећете колико вреди - Свако ко је покушао да ограничи српског интернационалца, лоше се провео. Некада се живот промени у једном дану, а некада је довољно и неколико блиставих тренутака у којима се… »
Убио нас је Тадићев гол, сезона за Реал је завршена: Србин закључао Сантјаго Бернабеу!
Телеграф 06.03.2019
Карвахал сматра да је Тадићева партија против Реала одлучила целу сезону Мадриђана. Дефанзивац Реал Мадрида Дани Карвахал изјавио је да је гол Душана Тадића преломио меч у Мадриду (1:4) и одвео Ајакс у четвртфинале Лиге шампиона… »
Тадић је 9. играч у историји који је добио 10 од Лекипа! Србин успео оно што нису Роналдо, Роналдињо, Марадона... (фото)
Телеграф 06.03.2019
Душан је одушевио фудбалски свет. Душан Тадић је фудбалер о коме прича цео свет! После покоравања Сантјаго Бернабеуа, какво није виђено још од Роналдиња, Србин је у победи Ајакса над Реалом од 4:1 у реваншу осмине финала Лиге… »
Магија Тадића на једном месту: Ово су сви дриблинзи, асистенције и гол који су бацили велики Реал Мадрид на колена! (видео)
Телеграф 06.03.2019
Мадриђани нису знали шта их је снашло против расположеног Тадића и осталих Копљаника. Српски интернационалац Душан Тадић, приказао је можда и партију своје каријере на Сантјаго Бернабеу стадиону, на којем је практично сам… »
Погледајте снимак из тунела стадиона Реала и урлик Душана Тадића после партије каријере (видео)
Телеграф 06.03.2019
Подсетимо, Србин је са голом и две асистенције избацио Реал из ЛШ. Пре него што је изашао пред новинаре и о ткрио да је можда гледао превише клипова Зинедина Зидана, фудбалер Ајакса Душан Тадић имао је урлик олакшања и радости… »
Можда сам превише гледао његове клипове, па сам овако играо против Реала: Шта је то Тадић рекао после вансеријске партије?
Телеграф 06.03.2019
Српски везиста на занимљив начин одговорио на питање везано за Зидана. С нестрпљењем су новинари чекали да се Душан Тадић појавио у микс зони и објасни на који начин је разбио Реал и одвео Ајакс у четвртифнале Лиге шампиона… »
Вести дана »
Првог дана легализације више од 19.000 пријава: Шалтери пуни, интересовање огромно
Еуроневс пре 3 минутајош 19 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 48 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 2 сатајош 15 повезаних