Povezane vesti
MUP uputio apel građanima da ne pale korov i ostatke useva na njivama
Moj Novi Sad 06.03.2019
Uprava za vanredne situacije u Novom Sadu apeluje na građane da odgovornim postupanjem spreče izbijanje požara i doprinesu očuvanju prirode i materijalnih dobara. - U ovom periodu pripreme zemljišta, poljoprivrednici često spaljuju korov i ostatke useva… »
Apel građanima da ne pale korov, Novosađani da prijave požare i kršenje zakona
Radio 021 06.03.2019
Budući da je prethodnih nedelja sve više požara na otvorenom, u Upravi za vanredne situacije apeluju na građane da odgovornim ponašanjem spreče izbijanje požara i doprinesu očuvanju prirode i materijalnih dobara. U ovom periodu pripreme zemljišta… »
Apel građanima: Ne palite njive i strništa
RTV 06.03.2019
NOVI SAD - Budući da je, prethodnih nedelja, registrovano povećanje broja požara na otvorenom prostoru, Uprava za vanredne situacije u Novom Sadu apeluje na građane da odgovornim postupanjem spreče izbijanje požara i doprinesu očuvanju prirode i… »
Vesti dana »
Zvezdan Terzić: "Zvezda više ne ide u Evropu da učestvuje, već da pobeđuje"
Mondo pre 41 minutajoš 9 povezanih
(Radarski snimci) Tačno u ovo vreme kreće haos, spremite se! Pljuštaće i sneg i kiša, a temperatura drastično pada: Pratite kretanje padavina iz sata u sat
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Alkaraz posle preokreta pobedio Hačanova za plasman u polufinale turnira u Dohi
Danas pre 32 minutajoš 3 povezane
"Obamina izjava o vanzemaljcima je otkrivanje poverljivih informacija": Tramp besan na prethodnika
Telegraf pre 57 minutajoš 3 povezane