Повезане вести

Стојковић „предвиђа“: Биће прво полуфинале Купа код нас, реванш на Маракани, па финале у Нишу да се осветимо

Стојковић „предвиђа“: Биће прво полуфинале Купа код нас, реванш на Маракани, па финале у Нишу да се осветимо

Моззарт спорт 06.03.2019
Голман Партизана сто одсто сигуран каква ће бити завршница Купа Србије. Реваншираћемо се „овима“ у финалу Купа у Нишу, поручио је Владимир Стојковић после пораза од Радничког у Хумској (1:0). Голман црно-белих је без трунке… »
Лалатовић рафално: Вређајте ме, мрзите ме, показао сам вам ко сам и шта сам

Лалатовић рафално: Вређајте ме, мрзите ме, показао сам вам ко сам и шта сам

Моззарт спорт 06.03.2019
Тренер Радничког није могао да обузда емоције после победе у Хумској. Речи су текле као рафал из уста Ненада Лалатовића после победе над Партизаном у Хумској (1:0). Тријумф над ривалом за друго место, после којег ће утихнути… »
Мирковић: Плашили смо се овог меча, као да нисмо могли да убацимо у брзину више

Мирковић: Плашили смо се овог меча, као да нисмо могли да убацимо у брзину више

Спортски журнал 06.03.2019
Партизан је на свом стадиону поражен од Радничког (0:1) голом најбољег стрелца лиге Нермина Хаскића. Тренер Партизана Зоран Мирковић сталожено је примио пораз од Нишлија (0:1) на терену у Хумској: - Честитке Радничком на… »
Раднички покорио Хумску, најбољи стрелац лиге Хаскић пресудио Партизану

Раднички покорио Хумску, најбољи стрелац лиге Хаскић пресудио Партизану

На стадиону у Хумској водила се битка за коту два пред старт плеј-офа, Нишлије изашле као победници. Партизан – Раднички (Ниш) 0:1 (0:1) Београд - Стадион: Партизана. Гледалаца: 6.500. Судија: Срђан Јовановић. Помоћници: Милован… »
Лалатовић: Да неки други тренер постиже овакве резултате, њега би правили од злата… Вређају ме, али све ћу да издржим због…

Лалатовић: Да неки други тренер постиже овакве резултате, њега би правили од злата… Вређају ме, али све ћу да издржим због…

Раднички се учврстио на другом месту после победе над конкурентом Партизаном у Хумској голом Нермина Хаскића. Тренер Нишлије Ненад Лалатовић усхићено је причао после тријумфа Радничког над Партизаном (1:0) на стадиону у Хумској… »
Лалатовићев "катанаћо" и убојити Хаскић за први пораз Мирковића (ВИДЕО)

Лалатовићев "катанаћо" и убојити Хаскић за први пораз Мирковића (ВИДЕО)

Вести онлине 06.03.2019
Дерби кола између Партизана и Раднићког из Ниша припао је гостима са 1:0. ПАРТИЗАН: Стојковић – Н. Р. Милетић, Валијенте, Павловић, Н. Г. Милетић – Шћекић, Косовић, Тошић (од 46. Пантић), Ђерлек (од 72. Георгијевић) – Николић… »
Стојковић: Реваншираћемо им се у финалу Купа!

Стојковић: Реваншираћемо им се у финалу Купа!

Мондо 06.03.2019
"Како то иде код нас иде, прва код нас, на Маракани реванш, и онда финале у Нишу", рекао је голман Партизана после пораза од Радничког. Партизан је у "дебелом" заостатку за Радничким! Нишлије су победом у Хумској (1:0) потврдиле… »
Крај: Партизан-Раднички Ниш 0:1

Крај: Партизан-Раднички Ниш 0:1

Вечерње новости 06.03.2019
Екипа Ненада Лалатовића у Хумској савладала Партизан у 25. колу Суперлиге. Хаскић стрелац. Дерби 25. кола Суперлиге је припао Радничком из Ниша. Екипа Ненада Лалатовића је у Хумској савладала Партизан - 0:1 (0:1). Стрелац гола… »
"Парни Ваљак" у нижем степену преноса

"Парни Ваљак" у нижем степену преноса

Спортске.нет 06.03.2019
Није замерио ништа Зоран Мирковић својим изабраницима након пораза од Радничког, а ево како је анализирао виђено на терену. Стратег Партизана Зоран Мирковић доживео је вечерас први првенствени пораз са црно-белима. Раднички је у… »
Лалатовић први победио Бату: Раднички закуцао 2. место!

Лалатовић први победио Бату: Раднички закуцао 2. место!

Мондо 06.03.2019
Раднички игра сезону из снова пошто је након "чекирања" најдужег низа победа у историји клуба, само четири дана касније савладао и Партизан у Хумској. И побегао им на чак 11 бодова разлике! Партизан је остао непоражен у дуелу са… »
СЛ - Раднички отписао Партизан из трке за титулу!

СЛ - Раднички отписао Партизан из трке за титулу!

Спортске.нет 06.03.2019
Дерби сусрет 25. кола Супер лиге Србије на стадиону у Хумској завршен је победом Радничког чиме је Партизан практично елиминисан из трке за шампионску титулу. Остало је још пет кола до краја регуларног дела шампионата, а затим… »
Партизан без права на грешку

Партизан без права на грешку

Политика 06.03.2019
У Хумској пуна мобилизација пред сусрет са Радничким (18 часова), тренер „црно-белих” верује да његова екипа има снаге за нови подвиг. После тешког испита у дербију, пред Партизаном је још један важан тест у шампионату… »
Партизан уз велико појачање напада нишлије: Мирковић и Лалатовић одабрали, прштаће у Хумској!

Партизан уз велико појачање напада нишлије: Мирковић и Лалатовић одабрали, прштаће у Хумској!

Хот спорт 06.03.2019
Тренери Зоран Мирковић и Ненад Лалатовић су донели одлуку који фудбалери ће истрчати на терен стадиона у Хумској од 18 часова. Партизану би победа донела прилазак на минус од пет бодова. На терен се враћа Зоран Тошић, а Зоран… »
Како без суспендованих? Ово је Мирковићево решење! (САСТАВИ)

Како без суспендованих? Ово је Мирковићево решење! (САСТАВИ)

Спортске.нет 06.03.2019
Дерби сусрет 25. кола Супер лиге Србије игра се вечерас на стадиону Партизана у Хумској. Три дана након 159. "вечитог дербија" и гостовања лидеру домаћег првенства, фудбалере Партизана очекује још један дерби сусрет. Тим Зорана… »
Клинч за друго место

Клинч за друго место

Данас 06.03.2019
У дербију Суперлиге Партизан домаћин нишком Радничком Колико год јој био близу на табели, није реално да Раднички остави Црвену звезду без друге титуле у две сезоне, док је избијање Партизана на врх суперлигашке колоне у домену… »
Нови дерби: Мирковић скоцкао тактику за рушење Радничког!

Нови дерби: Мирковић скоцкао тактику за рушење Радничког!

Хот спорт 06.03.2019
У Хумској се очекује жестока борба, а шеф стручног штаба Партизана је пронашао замене за кажњеног Сашу Здјелара и Горана Закарића, посто је спреман Зоран Тошић. Дерби је брзо архивиран пошто Партизан вечерас од 18 часова у… »

Вести дана »