Povezane vesti

U Lalata pucaju, a on i dalje drži čas: Pitajte me gde su Jović, Radonjić, Rajković, Ivanić...

U Lalata pucaju, a on i dalje drži čas: Pitajte me gde su Jović, Radonjić, Rajković, Ivanić...

Mozzart sport 06.03.2019
Trenera Radničkog tišti što niko ne priznaje njegove uspehe. Boli nepravda Nenada Lalatovića. Dežurni krivac srpskog fudbala ponovo je u centru pažnje, ovog puta je uzeo meru Partizanu usred Humske (1:0). Iako su ga sa tribina ponovo besomučno… »
Navijači Lalatoviću: Narkomane! (VIDEO)

Navijači Lalatoviću: Narkomane! (VIDEO)

Vesti online 06.03.2019
Uvrede na račun trenera Radničkog Niša Nenada Lalatovića čule su se na Stadionu Partizana. #VestiUzivo #VestiLive #VestiSport Provokacije i uvrede navijača Partizana upućene Nenadu Lalatoviću, treneru gostujuće ekipe! Na poluvremenu @FKPartizanEN… »
Orila se svlačionica: Ovako su fudbaleri Radničkog odgovorili ‘grobarima’ na vređanje Nenada Lalatovića (video)

Orila se svlačionica: Ovako su fudbaleri Radničkog odgovorili ‘grobarima’ na vređanje Nenada Lalatovića (video)

Hot sport 06.03.2019
Fudbalski meč između Partizana i Radničkog iz Niša obeležile su brojne uvrede sa tribina od strane navijača crno-belih na račun trenera Nišlija Nenada Lalatovića. Lalatovića i njegovu porodicu navijači Partizana vređali su nakon što je… »
Drinčić posle Partizana: Zla krv bez potrebe… Svanuće i sutra opet…

Drinčić posle Partizana: Zla krv bez potrebe… Svanuće i sutra opet…

Sportski žurnal 06.03.2019
Radnički je sa 1:0 pobedio Partizan na stadionu u Humskoj golom Nermina Haskića. Fudbaler Radničkog Nikola Drinčić rekao je da se bez potrebe stvorila negativna atmosfera pred današnju utakmicu protiv Partizana. - Pred ovu utakmicu se stvorila neka… »
Radnički bolji od Partizana u Humskoj

Radnički bolji od Partizana u Humskoj

Beta 06.03.2019
Fudbaleri Radničkog pobedili su danas Partizan u gostima sa 1:0, u 25. kolu Super lige Srbije. Strelac na stadionu u Humskoj je bio Nermin Haskić u 41. minutu. Prvo poluvreme prošlo je u izjednačenoj igri, a Radnički je iskoristio jedinu šansu i dao… »
Lalatović: Ja sam iskren i pošten i to svima smeta – da je neko drugi na mom mestu pravili bi ga od blata, a ne vređali

Lalatović: Ja sam iskren i pošten i to svima smeta – da je neko drugi na mom mestu pravili bi ga od blata, a ne vređali

Hot sport 06.03.2019
Derbi 25. kola Superlige igran je na stadionu u Humskoj. Trećeplasirani Partizan je dočekao drugoplasirani Radnički, a meč je pobedom gostiju minimalnim rezultatom. Gol odluke za pobedu ekipe iz Niša postigao je najbolji strelac tog tima Nermin… »
Lalatović: Dovedite Kolinu, mrzite me, pokazaću svima!

Lalatović: Dovedite Kolinu, mrzite me, pokazaću svima!

Mondo 06.03.2019
Trener Radničkog bio u centru pažnje tokom derbija u Humskoj. Posle meča poručio: "Jak sam i izdržaću sve zbog ovih momaka". Očekivana tenzija pratila je utakmicu Partizan - Radnički Niš. Gol gostiju u Humskoj i proslava kojom je trener gostiju… »
Mirković: Plašili smo se ovog meča, zbog derbija

Mirković: Plašili smo se ovog meča, zbog derbija

Mondo 06.03.2019
"Momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili", rekao je trener Partizana posle utakmice protiv Radničkog. Zoran Bata Mirković doživeo je prvi domaći poraz na klupi Partizana od kada je na nju seo, 4. avgusta. U utakmici protiv Radničkog iz… »
Navijači Partizana vređali porodicu i gađali Lalatovića

Navijači Partizana vređali porodicu i gađali Lalatovića

Beta 06.03.2019
Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović brutalno je vredjan na stadionu u Humskoj tokom današnje utakmice protiv Partizana. Navijači Partizana prvo sa zapadne tribine, a potom i ostali, uglavnom su pominjali porodicu nekadašnjeg kapitena i trenera… »
Nedopustivo - Ovako je Lalatović vređan u Humskoj

Nedopustivo - Ovako je Lalatović vređan u Humskoj

Sportske.net 06.03.2019
Ne služi na čas navijačima Partizana ono što su uradili u završnici prvog poluvremena. Veliki broj uvreda upućene su na račun trenera niškog Radničkog Nenada Lalatovića u završnici prvog poluvremena derbi susreta sa Partizanom. Nakon vodećeg… »
Ovako su grobari dočekali velikog rivala: Vatrena ‘dobrodošlica’ za Nenada Lalatovića! (video)

Ovako su grobari dočekali velikog rivala: Vatrena ‘dobrodošlica’ za Nenada Lalatovića! (video)

Hot sport 06.03.2019
Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša u ovim momentina igraju meč 25. kola Superlige Srbije, a pred početak meča navijači Partizana u treneru Radničkog Nenadu Lalatoviću priredii “vatrenu” dobrodošlicu. Lalatović je bivši kapiten i trener… »

Vesti dana »