Повезане вести

Ниш чека титулу: Раднички бољи од Партизана

Ниш чека титулу: Раднички бољи од Партизана

Нишке вести 06.03.2019
Раднички је ове сезоне бољи тим од Партизана, а то је и доказао настадиону у Хумској савладавши црно-беле са 1:0 у дербију 25. кола Суперлиге Србије. Нишки тим је у Београду одиграо тактички беспрекорну утакмицу, Ненад Лалатовић… »
Ушли смо у свлачионицу Радничког после победе, а тамо је грмело: Је*и Лалатееее.... (видео)

Ушли смо у свлачионицу Радничког после победе, а тамо је грмело: Је*и Лалатееее.... (видео)

Телеграф 06.03.2019
Играчи тима из Ниша поскидали дресове и песмом прославили победу над Партизаном. Фудбалери Радничког не мало необичан начин су прославили победу над Партизаном (0:1) у Хумској. Сачекали су тренера у свлачионици и повикали у глас… »
Можете да ме мрзите, али знам ко сам и шта сам, тренер најбоље екипе у Србији! Бурна изјава Лалатовића после тријумфа у…

Можете да ме мрзите, али знам ко сам и шта сам, тренер најбоље екипе у Србији! Бурна изјава Лалатовића после тријумфа у…

Телеграф 06.03.2019
Питања нису била потребна... Ликовао је Ненад Лалатовић после победе Радничког у Хумској, савладан је Партизан 1:0 голом Хаскића, а тренер Нишлија у свом стилу је "држао слово" непосредно након меча. Лалатовић је еуфорично… »

Вести дана »