Povezane vesti
Niš čeka titulu: Radnički bolji od Partizana
Niške vesti 06.03.2019
Radnički je ove sezone bolji tim od Partizana, a to je i dokazao nastadionu u Humskoj savladavši crno-bele sa 1:0 u derbiju 25. kola Superlige Srbije. Niški tim je u Beogradu odigrao taktički besprekornu utakmicu, Nenad Lalatović je nadmudrio Zorana… »
Možete da me mrzite, ali znam ko sam i šta sam, trener najbolje ekipe u Srbiji! Burna izjava Lalatovića posle trijumfa u…
Telegraf 06.03.2019
Pitanja nisu bila potrebna... Likovao je Nenad Lalatović posle pobede Radničkog u Humskoj, savladan je Partizan 1:0 golom Haskića, a trener Nišlija u svom stilu je "držao slovo" neposredno nakon meča. Lalatović je euforično poručio da je njegov… »
Ušli smo u svlačionicu Radničkog posle pobede, a tamo je grmelo: Je*i Lalateeee.... (video)
Telegraf 06.03.2019
Igrači tima iz Niša poskidali dresove i pesmom proslavili pobedu nad Partizanom. Fudbaleri Radničkog ne malo neobičan način su proslavili pobedu nad Partizanom (0:1) u Humskoj. Sačekali su trenera u svlačionici i povikali u glas, pomalo neprikladno… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana