Povezane vesti

Dodik: Ne odustajem od mira i Republike Srpske

RTV 07.03.2019
BANJALUKA - Postoje dve stvari od kojih ja politički neću odustati, a to su mir i Republika Srpska, poručio je u emisiji Telering predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik. On je najavio da će 6. aprila u Beogradu predstavnik BiH potpisati… »

Al Jazeera 07.03.2019
Da ne izazivamo reflekse jedni drugima, bilo bi dobro da kažemo da ćemo poštovati Ustav, rekao je Milorad Dodik. Predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik poručio je kako "postoje dvije stvari od kojih politički neće odustati, a to su mir… »
Dodik poručuje: Ne odustajem od mira i Republike Srpske

Dodik poručuje: Ne odustajem od mira i Republike Srpske

RTS 07.03.2019
Postoje dve stvari od kojih ja politički neću odustati, a to su mir i Republika Srpska, poručio je u predsedavajući Predsednišva BiH Milorad Dodik. Milorad Dodik je, u emisiji Telering na RTRS, najavio da će 6. aprila u Beogradu predstavnik BiH… »
Dodik poručio: Ne odustajem od mira i Republike Srpske

Dodik poručio: Ne odustajem od mira i Republike Srpske

Sputnik 07.03.2019
Postoje dve stvari od kojih ja politički neću odustati, a to su mir i Republika Srpska, poručio je u emisiji Telering predsedavajući Predsednišva BiH Milorad Dodik. On je najavio da će 6. aprila u Beogradu predstavnik BiH potpisati sporazum o… »

Kurir 07.03.2019
On je najavio da će 6. aprila u Beogradu predstavnik BiH potpisati sporazum o romingu, što je bio i zahtev Evropske unije na poslednjim razgovorima u Briselu. BANJALUKA - Postoje dve stvari od kojih ja politički neću odustati, a to su mir i Republika… »

Vesti dana »