Povezane vesti
Delovi Novog Sada i Ledinaca bez vode zbog havarija
Radio 021 07.03.2019
Delovi Novog Sada i Ledinaca zbog havarija nemaju vode. NOVI SAD Bez vode će do 14 časova biti Takovska i okolne ulice. LEDINCI Bez vode će do 14 časova biti naselje Klisa u Starim Ledincima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »
Takovska i okolne ulice bez vode
Dnevnik 07.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Takovska i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Takovska i okolne ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 07.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Takovska i okolne ulice u Novom Sadu Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Ledinaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 07.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti naselje Klisa u Starim Ledincima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Starih Ledinaca bez vode zbog havarije
Dnevnik 07.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti naselje Klisa u Starim Ledincima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Od Novog Sada do Niša: Studenti blokiraju fakultete "do ispunjenja zahteva"
Radio 021 pre 3 satajoš 33 povezane
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 6 satijoš 45 povezanih
Blokada u Beogradu na vodi: Završen dvočasovni protest u organizaciji inicijative "Most ostaje"
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane
"Tražio sam to od kluba": Jovanović otkrio kakve promene se spremaju u Partizanu!
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih
Vremena je sve manje: Ponovo bez dogovora o otvaranju Klastera 3; Vučić: Imamo još fore
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih