Povezane vesti
Neočekivana reakcija Darka koga je advokatica izbola nožem u Subotici: "Preterao sam, ja sam je isprovocirao, ne želim da je…
Telegraf 07.03.2019
Izvor blizak istrazi tvrdi da tužilac za sada vodi istragu u pravcu ubistva u pokušaju. Nakon incidenta koji se sinoć dogodio u Subotici u kancelariji advokatice Lidije O., koja je svog klijenta Darka G., navodno, prvo pokušala da otruje, pa ga je na… »
Ovo je advokat Lidija iz Subotice koja je zarila nož u vrat klijentu: Žrtva se sama doteturala do bolnice (foto)
Telegraf 07.03.2019
Lidija Opačić (39) prethodno je pokušala da ubije Darka G. sipajući mu lek u rakiju. Advokatici Lidiji Opačić (39) iz Subotice određen je pritvor nakon što je juče pokušala prvo da otruje, a zatim zakolje klijenta u svojoj kancelariji. Opačićeva je… »
Advokatica pokušala da zakolje klijenta: Nezapamćen slučaj u Subotici
Telegraf 07.03.2019
Darko G. je juče bio u kancelariji advokatice, kada ga je ona napala nožem. Advokatica Lidija O. (39) iz Subotice uhapšena je juče zbog sumnje da je pokušala da ubije svog klijenta Darka G. (34). Kako saznajemo, Darko G. je juče bio u kancelariji… »
Vesti dana »
Brnabić: Srbija na evropskom putu, sutra u parlamentu o najvažnijoj preporuci ODIHR-a
Euronews pre 44 minutajoš 30 povezanih
Dačić za RTS: Oštećeni građani iz opština u kojima je proglašena vanredna situacija imaju pravo na nadoknadu štete
RTS pre 1 satjoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Srpska trobojka zasijala u Abu Dabiju: UAE čestitali pravoslavnu Novu godinu, oglasio se Vučić
Euronews pre 3 satajoš 36 povezanih
14. januara slavimo Mali Božić: Zašto se uzima kašika meda i šta treba ispoštovati za zdravlje i sreću porodice!
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane