Povezane vesti

Neočekivana reakcija Darka koga je advokatica izbola nožem u Subotici: "Preterao sam, ja sam je isprovocirao, ne želim da je…

Neočekivana reakcija Darka koga je advokatica izbola nožem u Subotici: "Preterao sam, ja sam je isprovocirao, ne želim da je…

Telegraf 07.03.2019
Izvor blizak istrazi tvrdi da tužilac za sada vodi istragu u pravcu ubistva u pokušaju. Nakon incidenta koji se sinoć dogodio u Subotici u kancelariji advokatice Lidije O., koja je svog klijenta Darka G., navodno, prvo pokušala da otruje, pa ga je na… »
Ovo je advokat Lidija iz Subotice koja je zarila nož u vrat klijentu: Žrtva se sama doteturala do bolnice (foto)

Ovo je advokat Lidija iz Subotice koja je zarila nož u vrat klijentu: Žrtva se sama doteturala do bolnice (foto)

Telegraf 07.03.2019
Lidija Opačić (39) prethodno je pokušala da ubije Darka G. sipajući mu lek u rakiju. Advokatici Lidiji Opačić (39) iz Subotice određen je pritvor nakon što je juče pokušala prvo da otruje, a zatim zakolje klijenta u svojoj kancelariji. Opačićeva je… »
Advokatica pokušala da zakolje klijenta: Nezapamćen slučaj u Subotici

Advokatica pokušala da zakolje klijenta: Nezapamćen slučaj u Subotici

Telegraf 07.03.2019
Darko G. je juče bio u kancelariji advokatice, kada ga je ona napala nožem. Advokatica Lidija O. (39) iz Subotice uhapšena je juče zbog sumnje da je pokušala da ubije svog klijenta Darka G. (34). Kako saznajemo, Darko G. je juče bio u kancelariji… »

Vesti dana »