Povezane vesti
Jovanović nakon oslobađanja Simonovića: Ne osećam se bezbedno
Slobodna Evropa 07.03.2019
"Ja se ni malo ne osećam bezbedno, očekujem ponovo napad, da mi se ugrozi život, stambeni objekat i moja porodica", kaže za RSE novinar portala Žig.info Milan Jovanović nakon što je predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović izašao iz… »
Predsednik opštine Grocka 'izlazi iz pritvora'
Slobodna Evropa 07.03.2019
Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje o ukidanju pritvora predsedniku beogradske opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću koji je 25. decembra uhapšen zbog sumnje da je organizovao paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića… »
Ukinut pritvor predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću
Telegraf 07.03.2019
Očekuje se da Simonović bude pušten iz pritvora u toku dana. Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje o ukidanju pritvora predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću koji je 25. decembra uhapšen zbog sumnje da je organizovao paljenje… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi o snimcima aktivista: Nećemo dozvoliti da se naša borba koristi za tuđe interese
Radio 021 pre 26 minutajoš 17 povezanih

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombi
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

Skupština Srbije zaključana do ponedeljka: Izbegavanje potencijalnih provokacija i sukoba
Radio 021 pre 50 minutajoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih