Povezane vesti
Dodik poručio: Ako promene ime Republike Srpske idemo na referendum o nezavisnosti! Nećemo granicu na Drini koja bi delila…
Kurir 07.03.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod ne želi sukobe, ali da ne može da živi u BiH u kojoj se ignorišu njegovi stavovi. "Bošnjaci žele da majoriziraju Srbe, kao što su majorizirali Hrvate. Mi, Srbi, to ne dozvoljavamo, a… »
Dodik poručio: Ako promene ime Republike Srpske idemo na referendum o nezavisnosti! Nećemo granicu na Drini koja bi delila…
Pravda 07.03.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod ne želi sukobe, ali da ne može da živi u BiH u kojoj se ignorišu njegovi stavovi. "Bošnjaci žele da majoriziraju Srbe, kao što su majorizirali Hrvate. Mi, Srbi, to ne dozvoljavamo, a… »
Vesti dana »
Eksplozija i požar u industrijskoj zoni u Novom Sadu: Dve osobe povređene (video)
Euronews pre 12 minutajoš 29 povezanih
Deliblatskoj peščari preti jaka košava, na Stolovima zaustavljeno širenje požara
RTS pre 12 minutajoš 17 povezanih
Poslanici nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Iran pokušao da mi ubije sina; napadi na Pojas Gaze, poginulo najmanje osam ljudi
RTV pre 42 minutajoš 13 povezanih