Povezane vesti
Šarić: Ponele su me emocije, ali niko mi nije zamerio (video)
Sportski žurnal 07.03.2019
Čukarički je protiv Napretka odigrao utakmicu za pamćenje, slavio je posle velikog proekreta sa 2:1, golom u 89. minutu. Bio je to meč u kojem Brđani nisu realizovali jedanaesterac, Nikola Petrović je „pročitao“ Ognjena Mudrinskog, meč u kojem je domaćin… »
Heroj ''Brđana'': ''Ponele su me emocije, ali niko mi nije zamerio''
Sportske.net 07.03.2019
Fudbaler Čukaričkog Marko Šarić rekao je danas da su ga, kada je postigao pobednički gol protiv Napretka, "savladale emocije" i da nije razmišljao o posledicama proslave i skidanja dresa, ali je istakao da je njegov tim upisao trijumf. Fudbaleri… »
Šarić: Ponele su me emocije
Hot sport 07.03.2019
Čukarički je protiv Napretka odigrao utakmicu za pamćenje, slavio je posle velikog proekreta sa 2:1, golom u 89. minutu. Bio je to meč u kojem Brđani nisu realizovali jedanaesterac, Nikola Petrović je „pročitao“ Ognjena Mudrinskog, meč u kojem je domaćin… »
Vesti dana »
Petković o odluci CIK u Prištini: Kurti nastavlja s protivpravnim odlukama na štetu srpskog naroda
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Srušila se stara zgrada u Džordža Vašingtona, četiri automobila uništena, dve osobe evakuisane (FOTO, VIDEO)
Danas pre 54 minutajoš 44 povezane
Rasprava na SNS štandovima u Novom Sadu: Građani aktivistima donose kisele krastavce (VIDEO)
N1 Info pre 4 satijoš 6 povezanih
DR Kongo: Najmanje 200 ljudi poginulo u urušavanju rudnika koltana
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih