Povezane vesti
Nelson: Nema političke volje za ključne reforme u BiH
Slobodna Evropa 07.03.2019
Sjedinjene Američke Države ostaju garant suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, rekao je Erik Džordž Nelson (Eric George Nelson), novoimenovani ambasador SAD u BiH u prvom obraćanju javnosti. On je istakao da je prioritet svih… »
Američki ambasador poručio: SAD ostaju garant suvereniteta BiH
Večernje novosti 07.03.2019
Nelson je naglasio da bi dodatno podeljena BiH bila direktna prepreka prosperitetu u budućnosti te zemlje. Novoimenovani američki ambasador u BiH Erik Nelson izjavio je u četvrtak da SAD ostaju garant suvereniteta i teritorijalnog integriteta BiH i… »
Ambasador: SAD ostaje garant suvereniteta BiH i želi je vidjeti u NATO-u
Al Jazeera 07.03.2019
Novi američki ambasador Eric Nelson na prvoj konferenciji za novinare rekao je da Bosna i Hercegovina sada treba hrabre čelnike okrenute budućnosti. Novi američki amabsador u Bosni i Hercegovini Eric Nelson izjavio je da će SAD nastaviti garantirati… »
Prvo javno obraćanje nelsona u BiH: Potrebni su hrabri lideri i građani koji zahtevaju njihovu odgovornost!
Kurir 07.03.2019
Mi smo ovde da pomognemo, ali odgovornost za napredak zavisi od delovanja lidera BiH i građana koji trebaju da zahtevaju njihovu odgovornost. "Sjedinjene Američke Države ostaju garant suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine"… »
„Mi smo ovde da pomognemo“ Nelson u svom prvom obraćanju poručio da napredak zavisi od lidera u BiH
Blic 07.03.2019
Mi smo ovde da pomognemo, ali odgovornost za napredak zavisi od delovanja lidera u BiH i građana koji treba da zahtevaju njihovu odgovornost, poručio je Erik Džordž Nelson, novoimenovani ambasador SAD u BiH. - Sjedinjene Američke Države ostaju… »
Vesti dana »
"Želim da zapad prizna: Poraz!" Otkriven Putinov cilj pred razgovor s Trampom koji čeka ceo svet: Ako predsednik SAD ne ispuni ovo, rat može da traje decenijama
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 10 satijoš 1 povezana