Повезане вести

Нелсон: Нема политичке воље за кључне реформе у БиХ

Нелсон: Нема политичке воље за кључне реформе у БиХ

Слободна Европа 07.03.2019
Сједињене Америчке Државе остају гарант суверенитета и територијалног интегритета Босне и Херцеговине, рекао је Ерик Џорџ Нелсон (Ериц Георге Нелсон), новоименовани амбасадор САД у БиХ у првом обраћању јавности. Он је истакао… »
Амерички амбасадор поручио: САД остају гарант суверенитета БиХ

Амерички амбасадор поручио: САД остају гарант суверенитета БиХ

Вечерње новости 07.03.2019
Нелсон је нагласио да би додатно подељена БиХ била директна препрека просперитету у будућности те земље. Новоименовани амерички амбасадор у БиХ Ерик Нелсон изјавио је у четвртак да САД остају гарант суверенитета и… »
Амбасадор: САД остаје гарант суверенитета БиХ и жели је видјети у НАТО-у

Амбасадор: САД остаје гарант суверенитета БиХ и жели је видјети у НАТО-у

Ал Јазеера 07.03.2019
Нови амерички амбасадор Ериц Нелсон на првој конференцији за новинаре рекао је да Босна и Херцеговина сада треба храбре челнике окренуте будућности. Нови амерички амабсадор у Босни и Херцеговини Ериц Нелсон изјавио је да ће САД… »
Прво јавно обраћање нелсона у БиХ: Потребни су храбри лидери и грађани који захтевају њихову одговорност!

Прво јавно обраћање нелсона у БиХ: Потребни су храбри лидери и грађани који захтевају њихову одговорност!

Курир 07.03.2019
Ми смо овде да помогнемо, али одговорност за напредак зависи од деловања лидера БиХ и грађана који требају да захтевају њихову одговорност. "Сједињене Америчке Државе остају гарант суверенитета и територијалног интегритета… »
„Ми смо овде да помогнемо“ Нелсон у свом првом обраћању поручио да напредак зависи од лидера у БиХ

„Ми смо овде да помогнемо“ Нелсон у свом првом обраћању поручио да напредак зависи од лидера у БиХ

Блиц 07.03.2019
Ми смо овде да помогнемо, али одговорност за напредак зависи од деловања лидера у БиХ и грађана који треба да захтевају њихову одговорност, поручио је Ерик Џорџ Нелсон, новоименовани амбасадор САД у БиХ. - Сједињене Америчке… »

Вести дана »