Povezane vesti
Otvoreni Sajam zapošljavanja i Putokazi
Dnevnik 07.03.2019
NOVI SAD: U hali „Master“ Novosadskog sajma svečano su otvareni Sajam zapošljavanja i 14. međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi“ . Promocija obrazovanja za sve i afirmacija doživotnog obrazovanja, osnovni su ciljevi Međunarodnog sajma… »
Otvoreni sajmovi zapošljavanja i obrazovanja
RTV 07.03.2019
NOVI SAD - Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je svečanom otvaranju Sajma zapošljavanja i 14. međunarodnog sajma obrazovanja "Putokazi" u hali "Master" Novosadskog sajma. Promocija obrazovanja za sve i afirmacija… »
Otvoren Sajam zapošljavanja i 14. međunarodni sajam obrazovanja
Moj Novi Sad 07.03.2019
U hali „Master“ Novosadskog sajma danas je svečano otvoren Sajam zapošljavanja i 14. međunarodnog sajam obrazovanja „Putokazi“. Promocija obrazovanja za sve i afirmacija doživotnog obrazovanja, osnovni su ciljevi Međunarodnog sajma… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada Novog Sada: Raspravlja se o predlogu opozicije o razrešenju gradonačelnika Milana Đurića
Euronews pre 22 minutajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 52 minutajoš 19 povezanih
Terza urlikao zbog trudne Milice, a onda odveo sofiju u krevet! Ljubavni par ispod pokrivača sumirao utiske nakon ulaska bivše verenice (video)
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić: Istraživanja pokazuju da građani najveći problem vide u nasilnim protestima
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih