Povezane vesti
Šćekić o suzama posle Radničkog: Rasplakao sam se zbog pesme Grobara
Mozzart sport 07.03.2019
"Nisam mogao da se suzdržim”, poručio je visoki vezista. Teško je pao poraz od Radničkog svima u Partizanu. Gledajući slike sa stadiona u Humskoj možda i najteže visokom vezisti Aleksandru Šćekiću. Snažni reprezentativac Crne Gore nije mogao… »
Aleksandar Šćekić: Teško mi je pao poraz od Radničkog
Hot sport 07.03.2019
Odmah nakon meča se to i videlo na licu crnogorskog reprezentativca. Uplakan je Aleksandar Šćekić napustio teren nakon poraza rezultatom 1:0 od Radničkog. Za klupski sajt je Šćekić govorio upravo o tome koliko mu je teško pao poraz od Nišlija… »
Šćekić: Suze same krenule zbog podrške navijača posle poraza
Večernje novosti 07.03.2019
Teško mi je pao poraz od Radničkog. Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su nam aplaudirali što je kod mene izazvalo veliku emociju – kaže vezista crno-belih. Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić, koji je zaplakao posle… »
Kako su Grobari rasplakali gorostasa iz Berana
Mondo 07.03.2019
Aleksandar Šćekić vrlo emotivno je doživeo skandiranje navijača Partizana posle poraza od Radničkog. Aleksandar Šćekić teško je podneo poraz od Radničkog (0:1). Kraj derbi utakmice 25. kola Superlige Srbije gorostas iz Berana dočekao je suznih… »
Vesti dana »
Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud, Netanjahu mu poklonio zlatni pejdžer
BBC News pre 59 minutajoš 19 povezanih
Baltičke zemlje se isključuju sa elektroenergetskog sistema Rusije i Belorusije
Nedeljnik pre 2 satajoš 9 povezanih
Grenel: Kurti je u zabludi, odnosi Vašingtona i Prištine na najnižem nivou
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih