Povezane vesti
Jelena Đoković je objavila jednu sliku, a onda se oglasio on i usledilo je dopisivanje
Blic 07.03.2019
Jelena Đoković objavila je fotografiju sa decom i dve kuce, a to je izazvalo interesovanje jedne velike svetske face. Naime, Jelena je objavila fotografiju kojom je opisala kako ona multitaskuje uz komentar da joj to baš i ne ide. - Inače ne verujem u… »
"Rastežu me na sve strane": Jelena Đoković podelila trenutak sa Stefanom i Tarom, pa priznala šta joj ne ide od ruke
Blic 07.03.2019
Jelena Đoković podelila je neodoljiv trenutak iz šetnje sa naslednicima Tarom i Stefanom i ljubimcima. - Inače ne verujem u multitasking i jako sam loša u tome (pisala sam u blogu o tome) ali kao mama dvoje dece i dva kučeta lučeta prosto nemam… »
Vesti dana »

"Ko je nadležan za prasiće, A ko za pivo": Brnabić o najavljenoj blokadi Brankovog mosta i Gazele: "Večeras nas očekuje maltretiranje građana"
Blic pre 35 minutajoš 13 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 0 minutajoš 28 povezanih

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 55 minutajoš 20 povezanih

Izraelska vojska puca na svakoga ko se približi centru za pomoć
Al Jazeera pre 1 satjoš 19 povezanih