Povezane vesti
BiH pojačava kontrolu istočne granice
Sputnik 07.03.2019
Bosna i Hercegovina će iskoristiti sve raspoložive kapacitete kako bi pojačala kontrolu i nadzor na istočnoj granici i sprečili ulazak ilegalnih migranata, saopšteno je danas na sastanku Operativnog štaba za pitanja migracija u BiH. Jačanje kontrole… »
BiH zbog migranata pojačava kontrolu istočne granice
Vesti online 07.03.2019
Bosna i Hercegovina će iskoristiti sve raspoložive kapacitete kako bi pojačala kontrolu i nadzor na istočnoj granici i sprečili ulazak ilegalnih migranata, saopšteno je danas na sastanku Operativnog štaba za pitanja migracija u BiH. Jačanje kontrole… »
Glavni prioritet: BiH ojačava istočnu granicu zbog migranata
Blic 07.03.2019
BiH će iskoristiti sve raspoložive kapacitete kako bi pojačala kontrolu i nadzor na istočnoj granici i sprečila ulazak ilegalnih migranata, zaključio je danas Operativni štab za pitanja migracija u BiH. S obzirom na operativne podatke o broju migranata u… »
Vesti dana »

Noć ispred SNS prostorija u Nišu: Kordon, jaja i burne reakcije građana na nasilje u Novom Sadu
Južne vesti pre 14 satijoš 20 povezanih

Dobrić: Finska je zasluženo pobedila; Avramović: Znamo da smo dali svoj maksimum
RTV pre 4 minutajoš 28 povezanih

"Verujte na reč, svašta smo prošli u poslednja 3 dana": Na šta je mislio Aleksa posle šok eliminacije Srbije?
Mondo pre 8 minutajoš 73 povezane

Protestna kolona Prajda prošetala Beogradom: Poruke solidarnosti sa studentima, poručeno „Vučiću odlazi“ i „Borimo se za prava“(VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 32 povezane

"Ovo je tragedija" Đurović potkačio Pešića: Mora da prihvati odgovornost! Znam da me ne voli, ne volim ni ja njega!
Kurir pre 9 minutajoš 136 povezanih