Povezane vesti

Skot: Prosperitet Srbije zavisi od odnosa sa Prištinom

Glas Amerike 08.03.2019
Budući prosperitet Srbije zavisi od postizanja napretka u odnosima sa Prištinom, objavio je u četvrtak na svom Tviter nalogu američki ambasador u Beogradu Kajl Skot povodom sastanka predsednika Srbije Aleksandara Vučića i američkog podsekretara… »

Brnabić: Platforma Prištine suprotna zdravom razumu, reagovaćemo odmereno

N1 Info 08.03.2019
Pregovaračka platforma Prištine je, bez ikakve sumnje, treći i završni udarac dijalogu, to je dokument protiv bilo kakvog kompromisa i dijaloga, suprotan zdravom razumu, a rekacija Srbije biće odmerena i u interesu naših građana, izjavila je… »

Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, evo kakva će biti reakcija Beograda na prištinsku Platformu

Srbija danas 08.03.2019
Kosovski parlament usvojio je juče većinom glasova Platformu za dijalog o, kako se navodi, konačnom, inkluzivnom i pravno obavezujućem sporazumu za normalizaciju odnosa Beogada i Prištine. Okončana je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je… »

Brnabić: Reakcija Srbije biće odmerena, platforma završni udarac dijalogu

Glas Amerike 08.03.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je platforma koju je usvojila Priština suprotna zdravom razumu, a da će reakcija Srbije, kao i do sada, biti odmerana i odgovorna. Ona je u izjavi novinarima, nakon sednice Saveta za nacionalnu… »

Platforma završni udarac dijalogu

Politika 08.03.2019
„Prvi udarac bilo je nepoštovanje Briselskog sporazuma od strane Prištine. Danas je 2.149 dana od kada je potpisan Sporazum, a Priština nije uradila ništa, kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. Platforma Prištine je treći i završni udarac… »

Poruka sa sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Reakcija Srbije će biti odgovorna

Danas 08.03.2019
Održana je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijalog, preneo je RTS. Premijerka Ana Brnabić je nakon sednice poručila da će reakcija Srbije biti… »

Priština poslala poruku da je ovo kraj dijaloga

Politika 08.03.2019
Priština je tzv. platformom koju je usvojila o dijalogu sa Beogradom poslala poruku da je ovo kraj dijaloga, izjavio je večeras direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. Odluka privremenih privremenih institucija u Prištini da usvoje tzv. platformu u… »

Savet za bezbednost: Ovo će biti reakcija Srbije

Mondo 08.03.2019
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijalog, održana je danas. Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Sednici Nacionalnog saveta prisustvovali su premijerka… »

Kurir TV posle Saveta za nacionalnu bezbednost Brnabićeva: Platforma Prištine protivna je zdravom razumu i završni udarac…

Kurir 08.03.2019
BEOGRAD - Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je kao hitnu jutros sazvao predsednik Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijalog kojom su Srbi stavljeni u najteži položaj još od 2011. godine, počela je jutros… »

Premijerka najavljuje odmerenu i odgovornu reakciju Beograda

RTS 08.03.2019
Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, premijerka Ana Brnabić je poručila da će odgovor Beograda na usvajanje platforme za dijalog u Prištini biti odmeren i odgovoran. Srbija će, ističe, zaštititi interese Srba na Kosmetu. Sednica Saveta za… »

Vučić: Prištinska platforma je odluka o prekidu dijaloga

RTV 08.03.2019
BEOGRAD - Prеdsеdnik Rеpublikе Srbijе Alеksandar Vučić jе, na sastanku sa podsеkrеtarom za politička pitanja u Stеjt Dеpartmеntu Sjеdinjеnih Amеričkih Država Dеjvidom Hеjlom, rеkao da jе Platforma za dijalog, usvojеna jučе u… »

Vučić sa Hejlom: Odgovor Srbije na platformu Prištine biće brz, odlučan i odgovoran

Beta 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas američkom držvanom podsekretaru Dejvidu Hejlu da će država Srbija "u relativno kratkom roku doneti mere kojima će reagovati na neispunjavanje obaveza iz Briselskog sporazuma, na uvodjenje taksi i… »

Brnabić: Platforma je završni udarac dijalogu

Novi magazin 08.03.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je odluka Prištine da usvoji platformu završni udarac dijalogu Beograda i Prištine. Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, premijerka je novinarima rekla da se radi o dokumentu "koji je protiv… »

Vučić: Donećemo mere zbog prekida dijaloga sa Beogradom

Danas 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, na sastanku sa podsekretarom za politička pitanja u Stejt Departmentu SAD Dejvidom Hejlom, rekao da je Platforma za dijalog u suštini odluka Prištine da prekine dijalog sa Beogradom. On je rekao da je odavno… »

Brnabić o platformi Prištine: Srbija će biti odmerena

Vesti online 08.03.2019
"Platforma Prištine je treći i završni udarac dijalogu", izjavila je danas premijerka Ana Brnabić novinarima posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost i dodala da je taj dokument suprotan zdravom razumu. Brnabićeva je novinarima prenela da je… »

Digli vulina sa vojne obuke: Pravo iz kasarne na sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost! Pogledajte njegov dolazak u…

Kurir 08.03.2019
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji se od nedelje nalazi na vojnoj obuci u požarevačkoj kasarni, pozvan je jutros hitno u Beograd zbog sednice Saveta za nacionalnu bezbednost koju je sinoć sazvao predsednik Aleksandar Vučić. 1 / 17… »

Predsednik o potezu Prištine: Odgovor Srbije biće ozbiljan, odgovoran i čvrst

Večernje novosti 08.03.2019
Platforma za dijalog, usvojena u četvrtak u Prištini, u suštini predstavlja odluku Prištine da prekine dijalog sa Beogradom, rekao je u petak predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Platforma za dijalog, usvojena u četvrtak u Prištini, u suštini… »

"Treći i završni udarac, suprotno zdravom razumu" VIDEO

B92 08.03.2019
Platforma Prištine je treći i završni udarac dijalogu, izjavila je premijerka Ana Brnabić novinarima nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Sednicu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao nakon usvajanja platforme. Premijerka je dodala… »

Vučić, Brnabić i Dačić u nedelju sa patrijarhom o KiM

B92 08.03.2019
Beograd -- Premijerka Ana Brnabić je najavila da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i ona u nedelju razgovarati sa patrijarhom Irinejom o situaciji na KiM. "U nedelju u pola osam videćemo se sa patrijharhom i Sinodom SPC, da… »

Kurir TV uživo na licu mesta, završena Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Predsedavao Vučić, Brnabićeva najavila…

Kurir 08.03.2019
BEOGRAD - Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je kao hitnu sazvao predsednik Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijalog kojom su Srbi stavljeni u najteži položaj još od 2011, počela je jutros nešto posle 8.30… »

Platforma Prištine završni udarac dijalogu, reakcija Srbije biće odmerena

RTV 08.03.2019
BEOGRAD - Platforma Prištine je treći i završni udarac dijalogu, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić novinarima, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost i dodala da je taj dokument suprotan zdravom razumu. Brnabić je istovremeno rekla da… »

Brnabić: Platforma je završni udarac dijalogu

Beta 08.03.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je odluka Prištine da usvoji platformu završni udarac dijalogu Beograda i Prištine. Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, premijerka je novinarima rekla da se radi o dokumentu "koji je protiv… »

Brnabić posle sednice Saveta: Zaštitićemo interese Srbije, odluka Prištine je suprotna zdravom razumu

Večernje novosti 08.03.2019
Premijerka Ana Brnabić istakla je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da je odluka Prištine o dijalogu "suprotna zdravom razumu" PLATFORMA Prištine je treći i završni udarac dijalogu, izjavila je premijerka Ana Brnabić novinarima, nakon… »

Brnabić nakon sednice Saveta za bezbednost: Priština je zadala završni udarac dijalogu, odluke suprotne zdravom razumu

Blic 08.03.2019
Platforma Prištine je treći i završni udarac dijalogu, rekla je premijerka Ana Brnabić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Ona je dodala da je taj dokument suprotan zdravom razumu. - Bez sumnje je usvajanje ovakve platforme treći završni… »

Okončan sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost

Večernje novosti 08.03.2019
Parlament tzv. Kosova je Platformu usvojio uz poruku premijera Ramuša Haradinaja da su "granice Kosova nedodorljive", odnosno da to znači "očuvanje Kosova od 17. februara 2008." Okončana je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao… »

Završen sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost

Vesti online 08.03.2019
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić završena je oko 9.30. Sastanku su prisustvovali premijerka Ana Brnabić, šef BIA Bratislav Gašić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica… »

"Vučić posle razgovora ima čistu situaciju"

B92 08.03.2019
Posle sastanka s podsekretarom američkog Stejt departmenta Dejvidom Hejlom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima čistu situaciju. On zna stavove administracije predsednika Donalda Trampa, smatra Milovan Drecun, predsednik Skupštinskog odbora za… »

Drecun: Vučić iz prve ruke čuo koje će korake preduzeti SAD, šanse sa dogovor ravne nuli

Večernje novosti 08.03.2019
Posle današnjeg sastanka s podsekretarom američkog Stejt departmenta Dejvidom Hejlom, predsednik Aleksandar Vučić ima čistu situaciju, kaže Milovan Drecun. Posle današnjeg sastanka s podsekretarom američkog Stejt departmenta Dejvidom Hejlom… »

Brnabić: Reakcija Srbije biće odmerena i odgovorna

Dnevnik 08.03.2019
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da je platforma koju je usvojila Priština suprotna zdravom razumu, a da će reakcija Srbije, kao i do sada, biti odmerana i odgovorna. "Reakcija Srbije će biti, kao i do sada odmerena. Mi ćemo paziti… »

Završen sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost

B92 08.03.2019
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić završena je oko 9.30. Sastanku su prisustvovali premijerka Ana Brnabić, šef BIA Bratislav Gašić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

RTS 08.03.2019
Održana je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijalog. Premijerka Ana Brnabić je nakon sednice poručila da će reakcija Srbijeć biti odmerena i… »

Državni vrh Srbije o prištinskoj platformi! Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, Srbija će odgovoriti na…

Pravda 08.03.2019
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijaloga kojom su Srbi stavljeni u najteži položaj još od 2011. godine, počela je nešto posle 8.30 sati i završena je… »

Drecun: Vučić iz prve ruke čuo koje će korake preduzeti SAD

Kurir 08.03.2019
Posle današnjeg sastanka s podsekretarom američkog Stejt departmenta Dejvidom Hejlom, predsednik Aleksandar Vučić ima čistu situaciju, zna stavove administracije predsednika Donalda Trampa, smatra Milovan Drecun, predsednik Skupštinskog odbora za… »

Savet za nacionalnu bezbednost zasedao zbog platforme Prištine

Radio 021 08.03.2019
Platforma Prištine je treći i završni udarac dijalogu, izjavila je premijerka Ana Brnabić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Sednicu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao nakon usvajanja platforme. Premijerka je navela da je taj… »

Državni vrh u predsedništvu: Održan sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost, tema: Skandalozna platforma Prištine (foto…

Blic 08.03.2019
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je sazvao predsednik Aleksandar Vučić nakon što je Priština usvojila Platformu za dijaloga kojom su Srbi stavljeni u najteži položaj još od 2011. godine, počela je nešto posle 8.30 sati. U zgradu… »

Vulin se vratio sa vojne obuke: Iz kasarne na sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost (foto)

Blic 08.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji se od nedelje nalazi na vojnoj obuci u požarevačkoj kasarni, pozvan je jutros hitno u Beograd zbog sednice Saveta za nacionalnu bezbednost koju je sinoć sazvao predsednik Aleksandar Vučić. Kako je "Blic" ranije… »

Priština usvojila platformu o dijalogu, Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Politika 08.03.2019
Platformu, koju je Priština usvojila, Beograd je još od momenta kada se pojavila prva njena verzija u javnosti doživeo kao neformalnu „objavu rata”. -Platforma predviđa priznanje Kosova u sadašnjim granicama. PRIŠTINA - Skupština Kosova… »

Drecun: Vučić iz prve ruke čuo koje će korake preduzeti Vašington

RTS 08.03.2019
Nakon sastanka sa Dejvidom Hejlom, predsednik Vučić ima čistu situaciju, zna stavove administracije američkog predsednika Donalda Trampa, smatra Milovan Drecun. Predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun je ocenio da je važan sastanak… »

Priština zvanično odbacila dijalog!

Večernje novosti 08.03.2019
Usvajanjem tzv. platforme u parlamentu, predstavnici kosovskih Albanaca otvorili karte. Traže priznavanje, brane "granice". Đurić: Srbija će znati da zaštiti svoj narod. USVAJANjEM takozvane platforme, u kojoj se navodi da jedini ishod može da bude… »

Priština uzima gazivode i trepču: Šta piše u skandaloznoj Platformi o dijalogu koju je kosovski parlament usvojio

Blic 07.03.2019
"Platforma o dijalogu o konačnom, inkluzivnom i pravno obavezujućem sporazumu o normalizaciji odnosa između Republike Kosovo i Republike Srbije", posle više pokušaja, usvojena je danas u kosovskom parlamentu. Reagujući na njeno usvajanje, predsednik… »

Đurić: Usvajanjem platforme, Priština poslala poruku da je ovo za nju kraj dijaloga

Danas 07.03.2019
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da je današnjim usvajanjem Platforme o nastavku dijaloga u kosovskoj skupštini, Priština „jasno poslala poruku celom svetu da je ovo za nju kraj dijaloga“. Đurić je na… »

Skupština Kosova usvojila Zakon i platformu za dijalog sa Srbijom

Danas 07.03.2019
Skupština Kosova usvojila je danas Platformu za dijalog sa Srbijom sa 61 glasom za i jednim uzdržanim. Premijer Kosova Ramuš Haradinaj ocenio je da je današnjim glasanjem o zakonu i platformi za dijalog o konačnom pravno obavezujućem sporazumu o… »

Vesti dana »