Manafort osuđen na 47 meseci zatvora

Manafort osuđen na 47 meseci zatvora

Glas Amerike pre 44 dana
Federalni sudija osudio je u četvrtak Pola Manaforta, bivšeg menadžera izborne kampanje predsednika Donalda Trampa na 47 meseci zatvora zbog utaje poreza i drugih finansijskih malverzacija. Presuda je znatno niža od 19 do 21 godine zatvora, koliko su tražili tužioci, a takva kazna bi značilla da bi... »

Robija za saradnika Trampa

Večernje novosti pre 44 dana
Osuđen Pol Manafort, bivši direktor kampanje predsednika SAD
Bivši direktor izborne kampanje američkog predsednika Donalda Trampa Pol Manafort (69) osuđen je na skoro četiri godine zatvora, pošto se prethodno izjasnio krivim za finansijske malverzacije. Manafort je, ipak, dobio znatno manju kaznu od one koju je tužilaštvo... »

Trump se osjeća loše zbog presude Manafortu

Al Jazeera pre 44 dana
Bivši direktor kampanje predsjednika SAD-a osuđen je na zatvorsku kaznu zbog prevara; nije dokazana povezanost s Moskvom.
Američkog predsjednika Donalda Trumpa u petak je umirila relativno blaga kazna određena bivšem direktoru njegove kampanje Paulu Manafortu, nakon što nije dokazana povezanost Moskve i njegovih suradnika tijekom predsjedničkih... »

Bivši šef Trampove predsedničke kampanje osuđen na 4 godine zatvora

Vesti online pre 44 dana
Pol Manafort, bivši šef predsedničke kampanje Donalda Trampa, osuđen je na gotovo četiri godine zatvora za finansijske prevare otkrivene tokom istrage specijalnog tužioca Roberta Milera koji istražuje uloge Rusije u američkim izborima 2016. na kojima je Tramp pobedio.
Sudija T. S. Elis okružnog suda Aleksandrije, savezna država Virdžinija, Manaforta (69) je osudio na 47 meseci zatvora. Manaforta je u avgustu porota proglasila krivim za utaju poreza i bankarske prevare, kao i neprijavljivanje... »

Bivši šef Trampove predsedničke kampanje osuđen na četiri godine zatvora

Nova ekonomija pre 44 dana
Pol Manafort, bivši šef predsedničke kampanje Donalda Trampa, osuđen je na gotovo četiri godine zatvora za finansijske prevare otkrivene tokom istrage specijalnog tužioca Roberta Milera koji istražuje uloge Rusije u američkim izborima 2016. na kojima je Tramp pobedio. Sudija T. S. Elis okružnog... »

Bivši direktor Trampove izborne kampanje osuđen na skoro četiri godine zatvora

Novi magazin pre 44 dana
Bivši direktor izborne kampanje američkog predsednika, Pol Manafort, osuđen je na gotovo četiri godine zatvora, nakon što se izjasnio krivim za finansijske malverzacije na prvom suđenju.
Manafort, koji će uskoro imati 70 godina, dobio je kaznu znatnu manju od one koju je tužilaštvo zatražilo. Tužioci su sugerisali između 19 i 24 godine zatvora. "Manafort je počinio teška krivična dela", izjavio je sudija T.S.... »

Osuđen bivši šef Trampove kampanje

B92 pre 44 dana
B92: Osuđen bivši šef Trampove kampanje
Bivši direktor izborne kampanje američkog predsednika Pol Manafort osuđen je na gotovo četiri godine zatvora.
Presuda je doneta nakon što se izjasnio krivim za finansijske malverzacije na prvom suđenju. Manafort, koji će uskoro imati 70 godina, dobio je kaznu znatnu manju od one koju je tužilaštvo zatražilo. Tužioci su sugerisali između... »

Manafort osuđen na skoro četiri godine zatvora

RTS pre 44 dana
RTS: Manafort osuđen na skoro četiri godine zatvora
Bivši šef izborne kampanje Donalda Trampa, Pol Manafort, osuđen je na skoro 47 meseci zatvora zbog poreskih i bankarskih prevara otkrivenih tokom istrage specijalnog istražitelja Roberta Malera o navodnom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine.
Pol Manafort (67) nije reagovao kada je čuo da je osuđen na kaznu od 47 meseci zatvora, prenosi AP. Agencija navodi da je kazna mogla da bude i mnogo gora po Manaforta, jer se prvobitno govorilo da će biti osuđen na 20 godina... »

Bivši direktor Trampove izborne kampanje osuđen na skoro četiri godine zatvora

Danas pre 44 dana
Bivši direktor izborne kampanje američkog predsednika, Pol Manafort, osuđen je na gotovo četiri godine zatvora, nakon što se izjasnio krivim za finansijske malverzacije na prvom suđenju.
Manafort, koji će uskoro imati 70 godina, dobio je kaznu znatnu manju od one koju je tužilaštvo zatražilo. Tužioci su sugerisali između 19 i 24 godine zatvora. „Manafort je počinio teška krivična dela“, izjavio je sudija T.S.... »

Manafort osuđen na gotovo četiri godine zatvora

SEEbiz pre 45 dana
WASHINGTON - Paul Manafort, bivši voditelj predsjedničke kampanje Donalda Trumpa, osuđen je u četvrtak na gotovo četiri godine zatvora za financijske prijevare otkrivene tijekom istrage posebnog istražitelja Roberta Muellera uloge Rusije u američkim predsjedničkim izborima 2016. na kojima je Trump pobijedio.
Sudac T.S. Ellis okružnog suda Alexandrije, savezna država Virginia, 69-godišnjeg Manaforta je osudio na 47 mjeseci zatvora. Manaforta je u kolovozu porota proglasila krivim za utaju poreza i bankarske prijevare, te... »

Manafort osuđen na skoro četiri godine zatvora

RTV pre 45 dana
RTV: Manafort osuđen na skoro četiri godine zatvora
ALEKSANDRIJA - Bivši šef kampanje američkog predsednika Donalda Trampa Pol Manafort osuđen je na 47 meseci zatvora zbog poreskih i finansijskih prevara otkrivenih tokom istrage specijalnog istražitelja Roberta Malera o navodnom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine.
Prilikom izricanja presude, Manafort, koji je sedeo u invalidskim kolicima, nije pokazao ni jednu reakciju, prenosi AP. Manafort je u zatvoru od juna prošle godine, zbog čega će mu kazna biti umanjena za taj devetomesečni period.... »

Osuđen bivši Trampov šef kampanje: Manafort dobio četiri godine zatvora

Blic pre 45 dana
Bivši šef kampanje američkog predsednika Donalda Trampa Pol Manafort osuđen je na 47 meseci zatvora zbog poreskih i finansijskih prevara otkrivenih tokom istrage specijalnog istražitelja Roberta Malera o navodnom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine. Prilikom izricanja... »

Bivši šef Trampove predsedničke kampanje osuđen na četiri godine zatvora

N1 Info pre 45 dana
Pol Manafort, bivši šef predsedničke kampanje Donalda Trampa, osuđen je na gotovo četiri godine zatvora za finansijske prevare otkrivene tokom istrage specijalnog tužioca Roberta Milera koji istražuje uloge Rusije u američkim izborima 2016. na kojima je Tramp pobedio.
Sudija T. S. Elis okružnog suda Aleksandrije, savezna država Virdžinija, Manaforta (69) je osudio na 47 meseci zatvora. Manaforta je u avgustu porota proglasila krivim za utaju poreza i bankarske prevare, te neprijavljivanje... »

Osuđen bivši šef trampove kampanje: 4 godine robije za Manaforta, a zatvorska kazna može još da se poveća!

Kurir pre 45 dana
Bivši šef kampanje američkog predsednika Donalda Trampa Pol Manafort osuđen je na 47 meseci zatvora zbog poreskih i finansijskih prevara otkrivenih tokom istrage specijalnog istražitelja Roberta Malera o navodnom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine.
Prilikom izricanja presude, Manafort, koji je sedeo u invalidskim kolicima, nije pokazao ni jednu reakciju. Manafort je u zatvoru od juna prošle godine, zbog čega će mu kazna biti umanjena za taj devetomesečni period. Kako se... »

Manafort osuđen na gotovo četiri godine zatvora

Al Jazeera pre 45 dana
Bivši šef Trumpove kampanje osuđen za finansijske prevare otkrivene tokom istrage uloge Rusije u američkim izborima.
Paul Manafort, bivši šef predsjedničke kampanje Donalda Trumpa, osuđen je u četvrtak na skoro četiri godine zatvora za finansijske prevare otkrivene tokom istrage posebnog istražitelja Roberta Muellera uloge Rusije u američkim... »
©2019 Netmark d.o.o.