Povezane vesti

Vučić Hejlu: Platforma je odluka da se prekine dijalog, ubrzo donosimo mere

N1 Info pre 45 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je američkom državnom podsekretaru Dejvidu Hejlu da će država Srbija "u relativno kratkom roku doneti mere kojima će reagovati na neispunjavanje obaveza iz Briselskog sporazuma, na uvođenje taksi i odluku Prištine o prekidu svakog dijaloga sa Beogradom".
Predsednik Srbije je dodao da će stav Beograda biti "odlučan, ozbiljan, odgovoran i čvrst". 08.03.2019. 08.03.2019. Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Vučić je na sastanku sa Hejlom rekao da je Platforma za dijalog sa... »

Vučić: Albanci ne žele dijalog,naš odgovor biće odlučan

Dnevnik pre 45 dana
BELEGIŠ: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su kosovski Albanci, usvojenom Paltformom, pokazali da nikad nisu ni želeli dijalog i da ga ni u budućnosti neće želeti, a da će odgovor Srbije biti odlučan, ozbiljan i čvrst.
"Sačuvaćemo i Srbiju i srpske interese i nismo se uplašili ni njihovih pretnji, ni njhovih pomagača", rekao je Vučić u Belegišu gde je danas započeo obilazak Sremskog okruga, neposredno posle sednice Saveta za nacionalnu... »

Selaković: Vučić razgovarao s državnim rukovodstvom, odgovor Prištini biće čvrst

N1 Info pre 45 dana
Odgovor predsednika Srbije Vučića na pregovaračku platformu Prištine biće racionalan, ozbiljan, odgovoran i čvrst, izjavio je generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković za Radio-televiziju Srbije.
07.03.2019. 07.03.2019. 08.03.2019. 07.03.2019. 07.03.2019. Vučić je, prema Selakovićevim rečima, još pre pet meseci upozoravao na ovu platformu, a sada je jasno da se zaustavlja čitav proces dijaloga. Predsednik Srbije sinoć je... »

Vučić: Odavno sam upozoravao Mogerinijevu

B92 pre 45 dana
B92: Vučić: Odavno sam upozoravao Mogerinijevu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je američkom državnom podsekretaru Dejvidu Hejlu da će država Srbija "u relativno kratkom roku doneti mere”.
On je naveo da će tim merama reagovati na neispunjavanje obaveza iz Briselskog sporazuma, na uvođenje takse i odluku Prištine o prekidu svakog dijaloga sa Beogradom" i dodao da će stav Beograda biti "odlučan, ozbiljan, odgovoran... »

Vučić sa Dejvidom Hejlom: Platformom Priština odlučila da prekine dijalog, ogovor će biti brz i odlučan

Blic pre 45 dana
Platforma za dijalog, usvojena juče u Prištini, u suštini predstavlja odluku Prištine da prekine dijalog sa Beogradom, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić podsekretaru za politička pitanja u američkom Stejt Departmentu Dejvidu Hejlu i najavio da će Beograd u kratkom roku doneti mere... »

Srbija će uskoro preduzeti mere zbog odluke Prištine: Predsednik Vučić potvrdio čvrst stav naše zemlje

Srbija danas pre 45 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, na sastanku sa podsekretarom za politička pitanja u Stejt Departmentu Sjedinjenih Američkih Država Dejvidom Hejlom, rekao da je Platforma za dijalog, usvojena juče u Prištini, u suštini odluka Prištine da prekine dijalog sa Beogradom.
Predsednik Vučić je rekao da je odavno upozoravao visoku predstavnicu Evropske unije Mogerini i njen tim da usvajanje ovakve platforme ne ostavlja prostor za kompromisno rešenje i da je, samim tim, platforma protiv dijaloga,... »

Selaković: Vučić upozoravao na platformu Kosova još pre pet meseci

Novi magazin pre 45 dana
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić još pre pet meseci upozoravao na Platformu koju je usvojila Skupština Kosova, ali niko na to nije reagovao, te da nije siguran koje će mere Srbija preduzeti tim povodom.
Selaković je gostujući na Radio-televiziji Srbije ocenio da je ta platforma zaustavila dijalog sa Beogradom, ali da ne može da govori o merama kojima će Srbija na to uzvratiti. Selaković je kazao da se platforma poziva na Ustav... »

Selaković: Vučićev odgovor biće odgovoran i čvrst

RTS pre 45 dana
RTS: Selaković: Vučićev odgovor biće odgovoran i čvrst
Odgovor Aleksandra Vučića na platformu Prištine biće racionalan, ozbiljan, odgovoran i čvrst, poručio je generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković.
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković rekao je za RTS da je jedini cilj platforme koju je usvojila Priština kako da Srbija prizna Kosovo. Nikola Selaković je podsetio da je Briselskim sporazumom Priština imala... »

Selaković: Vučić upozoravao na platformu Kosova još pre pet meseci

Beta pre 45 dana
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić još pre pet meseci upozoravao na Platformu koju je usvojila Skupština Kosova, ali niko na to nije reagovao, te da nije siguran koje će mere Srbija preduzeti tim povodom. Selaković je... »

Selaković: Cilj platforme - Srbija da prizna Kosovo

Mondo pre 45 dana
Generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da će odgovor predsednika Aleksandra Vučića na usvajanje platforme prištinskih vlasti biti racionalan, odgovoran i čvrst.
Foto: Mondo/Goran Sivački On je za RTS rekao da je Vučić na takvo ponašanje Prištine upozoravao još pre pet meseci, a da se ovom platformom zaustavlja dijalog, i naveo da je predsednik do kasno sinoć o trenutnoj situaciji... »

Selaković: Odgovor Vučića Prištini biće racionalan, odgovoran i čvrst!

Kurir pre 45 dana
Generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da će odgovor predsednika Aleksandra Vučića na usvajanje platforme prištinskih vlasti biti racionalan, odgovoran i cvrst.
On je za RTS rekao da je Vučić na takvo ponašanje Prištine upozoravao još pre pet meseci, a da se ovom platformom zaustavlja dijalog, i naveo da je predsednik do kasno sinoć o trenutnoj situaciji razgovarao sa državnim... »

Selaković: Odgovor Vučića biće racionalan, odgovoran i čvrst

Večernje novosti pre 45 dana
Generalni sekretar Predsedništva naveo da je predsednik do kasno sinoć o trenutnoj situaciji razgovarao sa državnim rukovodstvom Srbije
Generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da će odgovor predsednika Aleksandra Vučića na usvajanje platforme prištinskih vlasti biti racionalan, odgovoran i cvrst. On je za RTS rekao da je Vučić na... »

Selaković: Odgovor Vučića na usvajanje platformi prištinskih vlasti biće racionalan, odgovoran i čvrst

Blic pre 45 dana
Generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da će odgovor predsednika Aleksandra Vučića na usvajanje platforme prištinskih vlasti biti racionalan, odgovoran i cvrst. On je za RTS rekao da je Vučić na takvo ponašanje Prištine upozoravao još pre pet meseci, a da se ovom... »

"Vučićev odgovor će biti racionalan, odgovoran i čvrst"

B92 pre 45 dana
B92: "Vučićev odgovor će biti racionalan, odgovoran i čvrst"
Generalni sekretar Predsedništva Nikola Selaković kaže da će odgovor Aleksandra Vučića na usvajanje Prištinsku platformu biti racionalan, odgovoran i čvrst.
On je za RTS rekao da je Vučić na takvo ponašanje Prištine upozoravao još pre pet meseci, a da se ovom platformom zaustavlja dijalog, i naveo da je predsednik do kasno sinoć o trenutnoj situaciji razgovarao sa državnim... »

Selaković: Platforma Prištine zaustavlja dijalog

RTV pre 45 dana
RTV: Selaković: Platforma Prištine zaustavlja dijalog
BEOGRAD - Odgovor predsednika Srbije Vučića na pregovaračku platformu Prištine biće racionalan, ozbiljan, odgovoran i čvrst, izjavio je danas generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković za Radio-televiziju Srbije.
Vučić je, prema Selakovićevim rečima, još pre pet meseci upozoravao na ovu platformu, a sada je jasno se zaustavlja čitav proces dijaloga. "Predsednik Srbije sinoć je do kasno bio s najužim državnim rukovodstvom i razgovarao o... »
©2019 Netmark d.o.o.