Povezane vesti

Pet kompanija u trci za Komercijalnu banku

B92 08.03.2019
Mesec dana nakon što je odabran savetnik za izbor partnera za Komercijalnu banku, interesovanje za njenu kupovinu pokazalo je pet investitora, piše "Blic". Tri su strateške kompanije koje već imaju iskustvo u bankarskom sektoru, dok su dva investitora… »

Saznajemo: Pet kompanija u trci za Komercijalnu banku

Blic 08.03.2019
Za kupovinu Komercijalne banke zainteresovana su tri strateška investitora i dva fonda čiji je poslovni rezon da preuzmu i unaprede banku, a potom je preprodaju, saznaje "Blic". Mesec dana nakon što je Ministarstvo finansija odabralo savetnika za izbor… »

Blic: Pet kompanija u trci za Komercijalnu banku

Vesti online 08.03.2019
Mesec dana pošto je Ministarstvo finansija Srbije odabralo savetnika za izbor strateškog partnera za Komercijalnu banku, interesovanje za njenu kupovinu pokazalo je pet investitora, piše danas "Blic". Tri su strateške kompanije koje već imaju… »

Pet investitora u trci za Komercijalnu banku

SEEbiz 08.03.2019
BEOGRAD – Mesec dana nakon što je Ministarstvo finansija odabralo savetnika za izbor strateškog partnera za Komercijalnu banku, interesovanje za njenu kupovinu pokazalo je pet investitora, piše „Blic". Tri su strateške kompanije koje već imaju… »

Pet kompanija u trci za Komercijalnu banku

RTV 08.03.2019
BEOGRAD - Mesec dana nakon što je Ministarstvo finansija odabralo savetnika za izbor strateškog partnera za Komercijalnu banku, interesovanje za njenu kupovinu pokazalo je pet investitora, piše "Blic". Tri su strateške kompanije koje već imaju… »

Vesti dana »