Povezane vesti
Delovi Sremske Kamenice bez vode
Dnevnik 08.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti Put dr Goldmana i Tatarsko brdo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Bez vode zbog havarije deo Bulevara Jaše Tomića
Moj Novi Sad 08.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Bulevar Jaše Tomića, od broja 5 do broja 15. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Bez vode zbog havarije Ulica Emanuila Jankovića i okolina
Moj Novi Sad 08.03.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Emanuila Jankovića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 16 sati biti Put dr Goldmana i Tatarsko brdo u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Oglasili se predstavnici Srbije pred nastup na "Evroviziji": "Prija nam"
B92 pre 45 minutajoš 31 povezana
„Uvek ima istu satnicu, najveću štetu pravi od 14 do 18 časova“ Evo šta donosi superćelija Meteorolog naveo koji delovi Srbije su večeras na udaru
Dnevnik pre 1 satjoš 43 povezane
(Foto) Izabrano novo rukovodstvo Skupštine opštine Aranđelovac: Opozicioni odbornici napustili sednicu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane