Povezane vesti
Delovi Sremske Kamenice bez vode
Dnevnik 08.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti Put dr Goldmana i Tatarsko brdo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Bez vode zbog havarije Ulica Emanuila Jankovića i okolina
Moj Novi Sad 08.03.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Emanuila Jankovića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Bez vode zbog havarije deo Bulevara Jaše Tomića
Moj Novi Sad 08.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Bulevar Jaše Tomića, od broja 5 do broja 15. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 16 sati biti Put dr Goldmana i Tatarsko brdo u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti i građani ispred Skupštine u Novom Sadu: Sednica završena, sve tačke usvojene bez rasprave
N1 Info pre 2 minutajoš 78 povezanih

Vortex ring gun, Vortex cannon i zvučni top – šta je neletalno oružje koje je navodno korišćeno 15. marta u Beogradu
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih

U Zemunsku bolnicu primljeno 56 pacijenata, lekari stavljali oznaku „P“ – pacijenti bili na protestu
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

U jeku protesta Srbija se zadužila preko milijardu evra, a u planu još šest milijardi
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih

Ispred ambasade Severne Makedonije u Beogradu 75 minuta tišine za nastradale u Novom Sadu i Kočanima
Sputnik pre 1 satjoš 5 povezanih