Povezane vesti

Uvedeno e-poresko uverenje: Ušteda će biti 2 miliona evra

Kurir 08.03.2019
BEOGRAD - Poreska uprava napravila je veliki korak ka stvaranju boljeg poslovnog ambijenta i eliminisanju suvišne birokratije i od početka marta omogućila pribavljanje uverenja o plaćenom porezu elektronskim putem, što će građanima i privrednicima… »

NALED predložio ukidanje takse za elektronsko poresko uverenje

Nova ekonomija 08.03.2019
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) predložila je da Ministarstvo finansija ukine taksu za ponošenje zahteva i dobijanje elektronskog poreskog uverenja. "Poreska uprava napravila je veliki korak ka stvaranju boljeg poslovnog… »

Uvedeno E poresko uverenje, ušteda dva miliona evra

Dnevnik 08.03.2019
BEOGRAD: Poreska uprava napravila je veliki korak ka stvaranju boljeg poslovnog ambijenta i eliminisanju suvišne birokratije i od početka marta omogućila pribavljanje uverenja o plaćenom porezu elektronskim putem, što će građanima i privrednicima… »

NALED predlaže da se ukinu takse za elektronska poreska uverenja

N1 Info 08.03.2019
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) predložila je da Ministarstvo finansija ukine taksu za ponošenja zahteva i dobijenje elektronskog poreskog uverenja. "Poreska uprava napravila je veliki korak ka stvaranju boljeg poslovnog… »

NALED: Ukinuti taksu za elektronska poreska uverenja

Danas 08.03.2019
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) predložila je da Ministarstvo finansija ukine taksu za ponošenja zahteva i dobijenje elektronskog poreskog uverenja. „Poreska uprava napravila je veliki korak ka stvaranju boljeg poslovnog… »

Uvedeno e poresko uverenje, ušteda dva miliona evra

Večernje novosti 08.03.2019
Uspostavljanjem elektronske usluge delimično je rešena najdugovečnija preporuka Sive knjige koja datira još iz 2009. i jedan od prioritetnih zahteva članova NALED-a. Poreska uprava napravila je veliki korak ka stvaranju boljeg poslovnog ambijenta i… »

Rešena najdugovečnija preporuka Sive knjige

B92 08.03.2019
Uspostavljanjem elektronske usluge delimično je rešena najdugovečnija preporuka Sive knjige koja datira još iz 2009. Poreska uprava napravila je veliki korak ka stvaranju boljeg poslovnog ambijenta i eliminisanju suvišne birokratije i od početka… »

Elektronsko poresko uverenje, dva miliona evra uštede

RTV 08.03.2019
BEOGRAD - Poreska uprava napravila je veliki korak ka stvaranju boljeg poslovnog ambijenta i eliminisanju suvišne birokratije i prvog dana marta omogućila pribavljanje uverenja o plaćenom porezu elektronskim putem što će građanima i privrednicima… »

Vesti dana »