Повезане вести
Исповест Стефана Шћеповића која је шокирала јавност!
Вести онлине 08.03.2019
Видеотон је до ове зиме важио за српску колонију, али очигледно да у Фехервару нису баш цветале руже кад су људски односи у питању. Стефан Шћеповић напустио Видеотон и отишао у Пољску, док је у Мађарској остао његов рођени… »
Шокантна исповест Стефана Шћеповића: Србин који више не игра фудбал малтретирао ме у Видеотону
Моззарт спорт 08.03.2019
Бивши фудбалер мађарског клуба није рекао име, али је јасно објаснио да се ради о Данку Лазовићу. Дуго је ишла прича како је Видеотон српска колонија у којој владају љубав, мир и слога, али зид који окружује свлачионицу је… »
Шокантна исповест Шћеповића, бивши капитен Партизана му загорчао живот!
Спортске.нет 08.03.2019
Све је испливало након што је Стефан Шћеповић отишао у Пољску. Фудбалер Јагијелоније Стефан Шћеповић је протекле зиме стигао у Пољску као слободан играч из Видеотона. У интервјуу за један тамошњи медији, некадашњи фудбалер… »
Стефан Шћеповић шокирао: Србин ме је малтретирао у Видеотону, вређао ми је мајку!
Хот спорт 08.03.2019
Видеотон је до ове зиме важио за српску колонију, али очигледно да у Фехервару нису баш цветале руже кад су људски односи у питању. Тако је Стефан Шћеповић напустио Видеотон и отишао у Пољску, док је у Мађарској остао његов… »
Вести дана »
На корак до евакуације: Најновије информације о "Крузеру смрти"
Вечерње новости пре 29 минутајош 8 повезаних
Временска прогноза за 10. мај: променљиво облачно уз пљускове и грмљавину
Мондо пре 2 сатајош 7 повезаних
Партизан узео само бод у малом градском дербију и препустио Војводини друго место
Данас пре 10 сатијош 4 повезане
У Сремској Каменици плануо аутомобил у гаражи, ватрогасци спасили власника куће
РТВ пре 7 сатијош 3 повезане