Повезане вести

Исповест Стефана Шћеповића која је шокирала јавност!

Исповест Стефана Шћеповића која је шокирала јавност!

Вести онлине 08.03.2019
Видеотон је до ове зиме важио за српску колонију, али очигледно да у Фехервару нису баш цветале руже кад су људски односи у питању. Стефан Шћеповић напустио Видеотон и отишао у Пољску, док је у Мађарској остао његов рођени… »
Шокантна исповест Стефана Шћеповића: Србин који више не игра фудбал малтретирао ме у Видеотону

Шокантна исповест Стефана Шћеповића: Србин који више не игра фудбал малтретирао ме у Видеотону

Моззарт спорт 08.03.2019
Бивши фудбалер мађарског клуба није рекао име, али је јасно објаснио да се ради о Данку Лазовићу. Дуго је ишла прича како је Видеотон српска колонија у којој владају љубав, мир и слога, али зид који окружује свлачионицу је… »
Шокантна исповест Шћеповића, бивши капитен Партизана му загорчао живот!

Шокантна исповест Шћеповића, бивши капитен Партизана му загорчао живот!

Спортске.нет 08.03.2019
Све је испливало након што је Стефан Шћеповић отишао у Пољску. Фудбалер Јагијелоније Стефан Шћеповић је протекле зиме стигао у Пољску као слободан играч из Видеотона. У интервјуу за један тамошњи медији, некадашњи фудбалер… »
Стефан Шћеповић шокирао: Србин ме је малтретирао у Видеотону, вређао ми је мајку!

Стефан Шћеповић шокирао: Србин ме је малтретирао у Видеотону, вређао ми је мајку!

Хот спорт 08.03.2019
Видеотон је до ове зиме важио за српску колонију, али очигледно да у Фехервару нису баш цветале руже кад су људски односи у питању. Тако је Стефан Шћеповић напустио Видеотон и отишао у Пољску, док је у Мађарској остао његов… »

Вести дана »