Povezane vesti
Ispovest Stefana Šćepovića koja je šokirala javnost!
Vesti online 08.03.2019
Videoton je do ove zime važio za srpsku koloniju, ali očigledno da u Fehervaru nisu baš cvetale ruže kad su ljudski odnosi u pitanju. Stefan Šćepović napustio Videoton i otišao u Poljsku, dok je u Mađarskoj ostao njegov rođeni brat Marko. Bivši… »
Šokantna ispovest Stefana Šćepovića: Srbin koji više ne igra fudbal maltretirao me u Videotonu
Mozzart sport 08.03.2019
Bivši fudbaler mađarskog kluba nije rekao ime, ali je jasno objasnio da se radi o Danku Lazoviću. Dugo je išla priča kako je Videoton srpska kolonija u kojoj vladaju ljubav, mir i sloga, ali zid koji okružuje svlačionicu je raznet u parčiće… »
Šokantna ispovest Šćepovića, bivši kapiten Partizana mu zagorčao život!
Sportske.net 08.03.2019
Sve je isplivalo nakon što je Stefan Šćepović otišao u Poljsku. Fudbaler Jagijelonije Stefan Šćepović je protekle zime stigao u Poljsku kao slobodan igrač iz Videotona. U intervjuu za jedan tamošnji mediji, nekadašnji fudbaler Partizana izneo… »
Stefan Šćepović šokirao: Srbin me je maltretirao u Videotonu, vređao mi je majku!
Hot sport 08.03.2019
Videoton je do ove zime važio za srpsku koloniju, ali očigledno da u Fehervaru nisu baš cvetale ruže kad su ljudski odnosi u pitanju. Tako je Stefan Šćepović napustio Videoton i otišao u Poljsku, dok je u Mađarskoj ostao njegov rođeni brat… »
Vesti dana »
Hiljade ljudi u potpunoj tišini na Slaviji odali poštu stradalima u padu nadstrešnice (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 25 minutajoš 38 povezanih
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 6 satijoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 6 satijoš 1 povezana
(Poluvreme) Cvetković je budućnost srpkog fudbala: Nerešeno nakon 45 minuta – Zvezda i Čukarički pokazali zašto je ovaj meč derbi kola! (video)
Hot sport pre 4 minutajoš 17 povezanih