Povezane vesti
Gagi Luni jedno nikad nije rekao, a ove reči majke anabele tek bi je dotukle! Blogerka slavi rođendan i ne sluti šta se…
Kurir 08.03.2019
Anabela Atijas uputila je ćerki Luni najlepše reči za rođendan, koji će ona proslaviti u rijalitiju, gde već mesecima boravi. "Srećan mi dan kada sam tebe rodila, ljubavi moja... I svima onima koji ga slave danas, ljubav za vas", uz veliki osmeh… »
Ovo ti nikada nisam rekao: Gagi Đogani ćerki Luni čestitao rođendan, a kad pročita očeve reči, Đoganijeva će se…
Kurir 08.03.2019
Gagi Đogani čestitao je ćerki Luni Đogani 23. rođendan emotivnom porukom na društvenoj mreži. "Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo. Ti si moja prva i najveća ljubav, od trenutka kad sam te prvi… »
"Ovo ti nikada nisam: Rekao..." Gagi Đogani se oglasio i emotivnom porukom čestitao Luni rođendan
Blic 08.03.2019
Denser Gagi Đogani u više navrata je istakao koliko je vezan za svoju naslednicu Lunu Đogani. Ona danas u "Zadruzi 2" slavi rođendan, a Gagi joj je čestitao putem društvenih mreža. Naime, s obzirom na to da je Luna Đogani u rijalitiju, njen otac… »
Vesti dana »

Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo o "zvučnom topu" na protestu u Beogradu
Euronews pre 10 satijoš 23 povezane

Manojlović (Kreni-promeni): Latas je bio žrtva, žalićemo se što mu je određen pritvor
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih