Повезане вести
Гаги Луни једно никад није рекао, а ове речи мајке анабеле тек би је дотукле! Блогерка слави рођендан и не слути шта се дешава…
Курир 08.03.2019
Анабела Атијас упутила је ћерки Луни најлепше речи за рођендан, који ће она прославити у ријалитију, где већ месецима борави. "Срећан ми дан када сам тебе родила, љубави моја... И свима онима који га славе данас, љубав за вас"… »
Ово ти никада нисам рекао: Гаги Ђогани ћерки Луни честитао рођендан, а кад прочита очеве речи, Ђоганијева ће се распасти (фото)…
Курир 08.03.2019
Гаги Ђогани честитао је ћерки Луни Ђогани 23. рођендан емотивном поруком на друштвеној мрежи. "Драга Лунчи, дан када си се родила за мене је био посебан. Тада сам се ја родио поново. Ти си моја прва и највећа љубав, од тренутка… »
"Ово ти никада нисам: Рекао..." Гаги Ђогани се огласио и емотивном поруком честитао Луни рођендан
Блиц 08.03.2019
Денсер Гаги Ђогани у више наврата је истакао колико је везан за своју наследницу Луну Ђогани. Она данас у "Задрузи 2" слави рођендан, а Гаги јој је честитао путем друштвених мрежа. Наиме, с обзиром на то да је Луна Ђогани у… »
Вести дана »
Годишњица напада испред ФДУ: Грађани обилазе институције које су "ћутале" (ФОТО и ВИДЕО)
Мој Нови Сад пре 21 минутајош 33 повезане
Украјина ће у Швајцарској почети консултације са Американцима о мировном споразуму с Москвом
Бета пре 16 минутајош 40 повезаних
Вучић о НИС-у: Разговарао сам са Американцима, желе да виде детаље уговора - за 48 сати више информација
РТС пре 2 сатајош 21 повезана
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 1 сатјош 24 повезане