Povezane vesti

Užas u kučevu: U kući pronađena mrtva beba, majka uhapšena zbog ubistva

Blic 08.03.2019
U kući u selu Mustapić kod Kučeva pronađena je mrtva beba. Kako saznajemo, zbog ubistva četvoromesečne bebe uhapšena je majka Ž. S. (23). Uviđaj u kući u kojoj je pronađena mrtva beba je u toku. Kako je saopštio MUP, sumnja se da je Ž. S… »

Užas KOD Kučeva uhapšena čedomorka: Zadavila bebu jer je plakala?

Večernje novosti 08.03.2019
Živadinku S. (23), iz sela Mustapić kod Kučeva, uhapsila policija zbog sumnje da je počinila težak zločin. Poslala SMS kumi da joj je dete mrtvo i da će se i ona ubiti. POLICIJA je uhapsila Živadinku S. (23) iz sela Mustapić kod Kučeva, zbog… »

Majka ubila četvoromesečnu bebu

RTV 08.03.2019
KUČEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su Ž.S. (1996) iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je ona jutros u kući ubila svoju bebu staru oko… »

Pronađena mrtva beba u kući kod Kučeva, uhapšena majka

B92 08.03.2019
U kući kod Kučeva pronađena je mrtva beba, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Uhapšena majka. Kako se navodi, policiji je prijavljeno da je pronađena mrtva beba i da je uviđaj u toku. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu… »

Tragedija kod Kučeva: Mrtva beba sa povredama na glavi pronađena u porodičnoj kući, majka (23) uhapšena

Kurir 08.03.2019
U selu Mustapić, kod Kučeva, u kući zatečena je mrtva beba starosti 3 do 4 meseca, a uhapšena je majka Ž.S. (23) zbog sumnje da je ona usmrtila bebu. Sumnja se da je ona jutros u kući ubila svoju bebu staru oko četiri meseca, a potom pobegla… »

Kučevo: Ubijena beba, uhapšena majka!

Mondo 08.03.2019
U kući kod Kučeva pronađena je mrtva beba. Majka (23) uhapšena nakon saslušanja. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su Ž.S. (23) iz okoline Kučeva, zbog sumnje da je… »

Užas u kučevu u kući pronađena mrtva beba, majka uhapšena zbog ubistva

Press 08.03.2019
U kući u mestu Mustopići Kučeva pronađena je mrtva beba. Kako saznajemo, zbog ubistva tromesečne bebe uhapšena je majka Ž. S. (23). Foto:Blic Uviđaj u kući u kojoj je pronađena mrtva beba je u toku. Beogradski mediji preneli su da je u selu… »

Vesti dana »