Povezane vesti
Marija Ana Smiljanić tvrdi da joj je Volkov slao preteće poruke!
Svet plus 08.03.2019
Smarao me godinu dana, i rekla sam da ću da otkrijem detalje, jer ne volim momke koji lažu i varaju svoje devojke, kaže Marija Ana Smiljanić. Tvrdi da joj je Volkov slao preteće poruke! Pevačica i rijaliti učesnica Marija Ana Smiljanić otkrila je… »
Procurila prepiska: Nakon što je uhvaćen sa pevačicom, fudbaler počeo da preti
Blic 08.03.2019
Ekipa emisije Paparaco lov snimila je Vladimira Volkova tokom večere i po napuštanju jednog beogradskog restorana. Sa njim je na večeri bila i pevačica Marija Ana Smiljanić. Nakon što je pevačica uhvaćena sa fudbalerom, na njen broj su počele da… »
Pevačica odbrusila Volkovu!
Mondo 08.03.2019
"Batali me, da ne bih ja počela da pričam!" Fudbalera Vladimira Volkova ekipa "Paparaco lova" snimila je u izlasku s pevačicom i bivšom učesnicom rijalitija Marijom Anom Smiljanić, nakon čega je ona pobesnela na Instagramu. Ne na paparace, već na… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 12 minutajoš 197 povezanih
Sijarto: Odluka Međunarodnog krivičnog suda o nalozima za hapšenje Netanijahua i Galanta je neprihvatljiva
Telegraf pre 12 minutajoš 68 povezanih
"Nije ni vreme, ni mesto": Aleksa Avramović se oglasio posle pobede Srbije u Danskoj
Mondo pre 1 satjoš 49 povezanih
Pomoćnik direktora policije za RTS: Balijagić uhapšen na spavanju, pratili smo tragove u snegu
RTS pre 2 satajoš 109 povezanih
Obradović: Odigrali smo dobru utakmicu, moramo tako da nastavimo
Politika pre 18 minutajoš 38 povezanih