Povezane vesti

"Sikter bando": Vučić Prištini: Srbiju ni mnogo jači nisu uspeli da skrate, pa nećeti ni vi (video)

"Sikter bando": Vučić Prištini: Srbiju ni mnogo jači nisu uspeli da skrate, pa nećeti ni vi (video)

Blic 08.03.2019
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je večeras da je pre šest meseci upozorio Brisel da je nacrt platforme Prištine uvod u katastrofu na celom Balkanu, a da ga je Evropska unija uveravala da platforma neće ni doći na dnevni red, da je neće… »
Vučić: EU me prevarila, obećali su da platforma neće biti na dnevnom redu

Vučić: EU me prevarila, obećali su da platforma neće biti na dnevnom redu

N1 Info 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija neće pristati na ultimatum koji su joj platformom za pregovore postavili Priština i njeni zapadni mentori i naveo da ga je Evropska unija prevarila, jer mu je obećala da ta platforma neće ni… »
Vučić: Srbija ne pristaje na ultimatume prištinske platforme, EU me je prevarila

Vučić: Srbija ne pristaje na ultimatume prištinske platforme, EU me je prevarila

SEEbiz 08.03.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija neće pristati na ultimatum koji su joj platformom za pregovore postavili Priština i njeni zapadni mentori i naveo da ga je Evropska unija prevarila jer mu je obećala da ta… »
Odgovor Vučića Prištini: Srbija nikad neće pristati na ultimatum

Odgovor Vučića Prištini: Srbija nikad neće pristati na ultimatum

RTS 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Priština, usvajanjem platforme, donela odluku da dijaloga ne bude i da nikakvih razgovora ne bude. Srbija je zemlja časnih, poštenih i odgovornih ljudi koji čuvaju svoju zemlju i koji čuvaju svoj… »
Vučić: ''Sikter sa tim papirom!''

Vučić: ''Sikter sa tim papirom!''

Pravda 08.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija nikada neće prihvatiti ultimatum, koji je Priština postavila usvajanjem platforme. "Moj odgovor svima njima je takav - ne znam koliko ću ostati, jer Haradinaj mi je pretio da će me… »

Vesti dana »