Повезане вести
"Сиктер бандо": Вучић Приштини: Србију ни много јачи нису успели да скрате, па нећети ни ви (видео)
Блиц 08.03.2019
Председник Александар Вучић рекао је вечерас да је пре шест месеци упозорио Брисел да је нацрт платформе Приштине увод у катастрофу на целом Балкану, а да га је Европска унија уверавала да платформа неће ни доћи на дневни ред, да… »
Вучић: ЕУ ме преварила, обећали су да платформа неће бити на дневном реду
Н1 Инфо 08.03.2019
Председник Србије Александар Вучић поручио је да Србија неће пристати на ултиматум који су јој платформом за преговоре поставили Приштина и њени западни ментори и навео да га је Европска унија преварила, јер му је обећала да та… »
Вучић: Србија не пристаје на ултиматуме приштинске платформе, ЕУ ме је преварила
СЕЕбиз 08.03.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Србија неће пристати на ултиматум који су јој платформом за преговоре поставили Приштина и њени западни ментори и навео да га је Европска унија преварила јер му је… »
Вучић: ''Сиктер са тим папиром!''
Правда 08.03.2019
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Србија никада неће прихватити ултиматум, који је Приштина поставила усвајањем платформе. "Мој одговор свима њима је такав - не знам колико ћу остати, јер Харадинај ми је… »
Одговор Вучића Приштини: Србија никад неће пристати на ултиматум
РТС 08.03.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је Приштина, усвајањем платформе, донела одлуку да дијалога не буде и да никаквих разговора не буде. Србија је земља часних, поштених и одговорних људи који чувају своју земљу и… »
Вести дана »
Продужен рок за подношење пријава за упис права на непокретности до 9. фебруара
Плус онлине пре 3 сатајош 89 повезаних
Батут: У Србији у 2024. од малигних тумора оболеле 41.472 особе
Шабачке новости пре 6 сатијош 54 повезане