Povezane vesti
Drama na suđenju medicinskoj sestri koja je cijanidom ubila muža: Kada je čula koliko je godina zatvora dobila, srušila se u…
Telegraf 08.03.2019
- Živeli smo u lepom braku. Nikada ne bih to uradila u bolnici i to pred drugim medicinskim radnicima. Nisam ni znala da postoji cijanid, u ovom postupku sam čula za njega. Ja vas molim da mi verujete - rekla je sudiji Irena Šarkanj. Irena Šarkanj (55)… »
Medicinska sestra osuđena na 13 godina zatvora zbog ubistva muža cijanidom
Subotica.com 08.03.2019
Odlukom Sudskog veća Višeg suda Irena Šarkanj proglašena je danas krivom za ubistvo svog muža Ištvana Šarkanja i izrečena joj je zatvorska kazna u trajanju od 13 godina. Ona se tereti da je svom mužu u prostorijama Opšte bolnice, gde je i sama zaposlena… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih
(Foto/video) Borba sa stihijom u Deliblatskoj peščari: "Stanje je apokaliptično, požar nikada nije bio ovih razmera"
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 65 povezanih
"Ne otvarajte prozore" Hitan apel za građane ovog grada zbog požara: Sve ekipe na terenu
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane
Ćuprija u 15 časova najtoplija u Srbiji sa 41 stepenom, Kragujevac među gradovima sa 39.
iKragujevac pre 3 satajoš 23 povezane
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih