Povezane vesti
Marija Šerifović je svoj koncert posvetila ženama: Honorar koji dobije, pevačica će dati u humanitarne svrhe! (Kurir TV)
Kurir 08.03.2019
Marija Šerifović je spremila koncert za pamćenje u Sava centru, a sada je i otkrila da će sav novac otići u humanitarne svrhe. Naime, pevačica je ovaj koncert posvetila ženama koje se bore protiv kancera dojke. Ona je bila izuzetno raspoložena pred… »
Preuzbuđena sam, imaćemo 30 muzičara na sceni: Marija Šerifović razvukla osmeh od uva do uva pred spektakl, a evo šta je rekla…
Kurir 08.03.2019
Marija Šerifović pred koncert u Sava centru obratila se svima, vidno raspoložena. Ona je odlučila da napravi pravi spektakl za Dan žena. "Preuzbuđena sam i presrećna sam, nadam se da će se publici dopasti ono što smo spremili. Imamo 30 muzičara na sceni… »
Vesti dana »

Danas: Načelnik novosadske policije komandovao brutalnom intervencijom ispred DIF-a
Vreme pre 1 satjoš 31 povezana

Vučić: Sa Putinom o KiM i RS, Rusija poštuje teritorijalni integritet Srbije
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih

I srednjoškolci da se naviknu na pendreke: „Neko sakriven u mračnoj sobi broji koliko je hiljada izašlo na ulice“
Nova pre 1 satjoš 44 povezane

Kina i Rusija potpisale sporazum o izgradnji novog gasovoda kroz Sibir, ali detalji o cijenama su nejasni
Slobodna Evropa pre 25 minutajoš 30 povezanih

U gimnaziji u Mladenovcu 12 profesora ostalo bez posla: „Kažnjeni smo zbog podrške studentima i đacima“
Nova pre 15 minutajoš 28 povezanih