Povezane vesti
Marija Šerifović je svoj koncert posvetila ženama: Honorar koji dobije, pevačica će dati u humanitarne svrhe! (Kurir TV)
Kurir 08.03.2019
Marija Šerifović je spremila koncert za pamćenje u Sava centru, a sada je i otkrila da će sav novac otići u humanitarne svrhe. Naime, pevačica je ovaj koncert posvetila ženama koje se bore protiv kancera dojke. Ona je bila izuzetno raspoložena pred… »
Preuzbuđena sam, imaćemo 30 muzičara na sceni: Marija Šerifović razvukla osmeh od uva do uva pred spektakl, a evo šta je rekla…
Kurir 08.03.2019
Marija Šerifović pred koncert u Sava centru obratila se svima, vidno raspoložena. Ona je odlučila da napravi pravi spektakl za Dan žena. "Preuzbuđena sam i presrećna sam, nadam se da će se publici dopasti ono što smo spremili. Imamo 30 muzičara na sceni… »
Vesti dana »
"Za sada nema govora o sastanku Putina i Trampa do kraja godine": Peskov otkrio šta je potrebno da bi susret bio produktivan
Kurir pre 4 minutajoš 17 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 39 minutajoš 11 povezanih
Žena i muškarac ubijeni u iznajmljenom stanu u Nikšiću: Svemu prethodio stravičan poziv, za ubicom se traga
Telegraf pre 44 minutajoš 11 povezanih
NBA: Pobede Indijane, Finiksa i San Antonija, Rasel Vestbruk stigao do novog tripl-dabla u sezoni
Danas pre 44 minutajoš 13 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih