Povezane vesti
Požar me trgao iz sna. Prvo sam spasio decu, iako hodam na štakama... Tragedija sedmočlane porodice iz Niša, koja je ostala…
Telegraf 09.03.2019
Pričinjena je velika materijalna šteta, a porodici je potrebna pomoć. Porodica Azirović iz Niša ostala je u subotu ujutru bez krova nad glavom nakon požara. Povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta i sedmočlana porodica ostala je bez… »
Izbegnuta tragedija u Nišu: Izgorela kuća sedmočlane porodice! Užasni prizori (foto)
Kurir 09.03.2019
Unutrašnjost kuće sedmočlane porodice Azirović iz Niša izgorela je jutros u zoru. Vatrogasci su brzo došli i sprečili da se vatra proširi, a kako Azirovići kažu samo su Bogu zahvalni što je izbegnuta tragedija. Požar je prema njihovim rečima buknuo oko… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 20 povezanih
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara u kampanju za izbore, ostale stranke do milion
Radio 021 pre 1 satjoš 39 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 42 povezane
Četvoro uhapšeno zbog prevare preko mreže WhatsApp: Građani oštećeni za osam miliona dinara
Radio 021 pre 50 minutajoš 26 povezanih