Povezane vesti
Požar me trgao iz sna. Prvo sam spasio decu, iako hodam na štakama... Tragedija sedmočlane porodice iz Niša, koja je ostala…
Telegraf 09.03.2019
Pričinjena je velika materijalna šteta, a porodici je potrebna pomoć. Porodica Azirović iz Niša ostala je u subotu ujutru bez krova nad glavom nakon požara. Povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta i sedmočlana porodica ostala je bez… »
Izbegnuta tragedija u Nišu: Izgorela kuća sedmočlane porodice! Užasni prizori (foto)
Kurir 09.03.2019
Unutrašnjost kuće sedmočlane porodice Azirović iz Niša izgorela je jutros u zoru. Vatrogasci su brzo došli i sprečili da se vatra proširi, a kako Azirovići kažu samo su Bogu zahvalni što je izbegnuta tragedija. Požar je prema njihovim rečima buknuo oko… »
Vesti dana »
„Nasilje nikada ne sme biti put“: Više svetskih lidera osudilo oružani napad na večeri dopisnika iz Bele kuće
Insajder pre 5 minutajoš 67 povezanih
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 50 minutajoš 47 povezanih
Pretežno sunčano uz prolaznu oblačnost: Temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 9 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
Euronews pre 10 minutajoš 9 povezanih