Povezane vesti
Požar me trgao iz sna. Prvo sam spasio decu, iako hodam na štakama... Tragedija sedmočlane porodice iz Niša, koja je ostala…
Telegraf 09.03.2019
Pričinjena je velika materijalna šteta, a porodici je potrebna pomoć. Porodica Azirović iz Niša ostala je u subotu ujutru bez krova nad glavom nakon požara. Povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta i sedmočlana porodica ostala je bez… »
Izbegnuta tragedija u Nišu: Izgorela kuća sedmočlane porodice! Užasni prizori (foto)
Kurir 09.03.2019
Unutrašnjost kuće sedmočlane porodice Azirović iz Niša izgorela je jutros u zoru. Vatrogasci su brzo došli i sprečili da se vatra proširi, a kako Azirovići kažu samo su Bogu zahvalni što je izbegnuta tragedija. Požar je prema njihovim rečima buknuo oko… »
Vesti dana »

Tramp dao novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini: Desetak dana
Radio 021 pre 33 minutajoš 35 povezanih

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

U 18 časova nevreme stiže u ove delove Srbije: Pogledajte gde će se olujni oblaci kretati iz sata u sat
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 32 minutajoš 26 povezanih