Povezane vesti
Radnik u mrtvačnici prao leš bake, ali mu se učinilo da se pomerila: "Kada sam joj otkrio glavu, pogledale su me njene…
Telegraf 09.03.2019
Ovaj slučaj mu je "skratio život" Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje - perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao… »
"Video sam da se prsti pomeraju, pa sam svukao pokrivač..." Ono što je ugledao proganjaće ga dok je živ!
Alo 09.03.2019
Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje – perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao posao kao i svaki drugi. Samo da nije… »
Horor u mrtvačnici u Zagrebu: Mladić koji pere leševe video nešto što mu je skratilo život! Odmah se onesvestio!
Srbija danas 09.03.2019
Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje – perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao posao kao i svaki drugi. Samo da nije… »
Vesti dana »
Obrušio se kran na gradilištu novog mosta, jedna osoba poginula, tri radnika povređena
RTS pre 28 minutajoš 16 povezanih
Akcije padaju,a cena nafte raste kako se sukob u Iranu pogoršava
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 35 povezanih
Prodat DIS: Akvizicijom nastao najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji
B92 pre 1 satjoš 26 povezanih
Ulična bitka ispred konzulata Izraela u Istanbulu: Ubijen jedan napadač, dvojica ranjena
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih
Pezeškijan: Više od 14 miliona Iranaca spremno da žrtvuje živote u odbrani Irana
Politika pre 1 satjoš 38 povezanih