Povezane vesti
Radnik u mrtvačnici prao leš bake, ali mu se učinilo da se pomerila: "Kada sam joj otkrio glavu, pogledale su me njene…
Telegraf 09.03.2019
Ovaj slučaj mu je "skratio život" Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje - perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao… »
"Video sam da se prsti pomeraju, pa sam svukao pokrivač..." Ono što je ugledao proganjaće ga dok je živ!
Alo 09.03.2019
Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje – perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao posao kao i svaki drugi. Samo da nije… »
Horor u mrtvačnici u Zagrebu: Mladić koji pere leševe video nešto što mu je skratilo život! Odmah se onesvestio!
Srbija danas 09.03.2019
Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje – perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao posao kao i svaki drugi. Samo da nije… »
Vesti dana »

Tramp neće više ni da ga gleda: Putin mu se smučio, sada sledi osveta zbog Ukrajine
Alo pre 33 minutajoš 28 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 52 povezane

Mićin: Spomenik žrtvama tragedije na železničkoj stanici biće završen do 1. novembra
In medija pre 3 satajoš 23 povezane