Povezane vesti
Radnik u mrtvačnici prao leš bake, ali mu se učinilo da se pomerila: "Kada sam joj otkrio glavu, pogledale su me njene…
Telegraf 09.03.2019
Ovaj slučaj mu je "skratio život" Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje - perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao… »
"Video sam da se prsti pomeraju, pa sam svukao pokrivač..." Ono što je ugledao proganjaće ga dok je živ!
Alo 09.03.2019
Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje – perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao posao kao i svaki drugi. Samo da nije… »
Horor u mrtvačnici u Zagrebu: Mladić koji pere leševe video nešto što mu je skratilo život! Odmah se onesvestio!
Srbija danas 09.03.2019
Mate R. (20) je prosečan mladić koji studira i radi, kao i mnogi njegovi vršnjaci. Ali, on ima neobično zanimanje – perač je leševa u jednoj zagrebačkoj klinici. Ovaj posao, koji mnogi ne mogu da rade, on opisuje kao posao kao i svaki drugi. Samo da nije… »
Vesti dana »

Jelisaveta se na Havajima opustila u društvu zgodnog frajera: Šta će reći Teodosić kad bude video fotke?
Story pre 5 minutajoš 233 povezane

Šta čeka ukrajince u Humskoj? Vanja Dragojević otkriva pred Partizan - Oleksandrija
Večernje novosti pre 26 minutajoš 36 povezanih

„Vučićeva izjava da neće biti novca za Univerzitet u Novom Pazaru je radikalski pristup Sandžaku“: Student Davud Delimeđac o pretnjama predsednika Srbije
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih